Kategorie oborů
Náš tip

Na stůl zákazníka v nejvyšší kvalitě

Až si budete chtít pochutnat na kvalitním mase a dobře okořeněné uzenině, poohlédněte se po sortimentu, který nabízí řeznictví Zeman maso-uzeniny, případně obchodní řetězce. Jde o balíčky označené jako příbramské uzeniny nebo označené „Mr. Natur“.

Carnivore diet aneb když lidé jí jen maso

V poslední době se ke slovu čím dál častěji dostávají netradiční způsoby stravování. Ať už se jedná o množství různorodých diet, které slibují vysněné postavy „do sedmi dní“, nebo o stravování, která mají za cíl kompletní změnu...

Není kebab jako kebab

Jen málokdo nezná tradiční turecký pokrm kebab. Je možné si ho dát kdekoliv na stánku s občerstvením, avšak málokdo skutečně ví, co kebab je. A také to, že turecká kuchyně je mnohem pestřejší než jenom pro nás nejznámější opečené maso ...

I v centru Prahy se dá kvalitně najíst za rozumnou cenu

Ať už jedete do Prahy na služební cestu, na výlet s rodinou, nebo ji ukazujete svým zahraničním kamarádům, pravděpodobně během dne vyvstane otázka, kde se dá dobře a za normální cenu najíst.

Frgály podle tradiční receptury

Hlavním sortimentem pekárny Anežka v Palačově jsou valašské frgály. Dále se tady vyrábějí další sladké výrobky jako malé koláčky a rohlíčky různých příchutí, pišta, muffiny a makovce. Kdo má raději slané, může si na svačinu koupit klobásník,...

Co takhle víkend na kozí farmě?

Někteří lidé vnímají bio produkty jen jako předražené suroviny, které nechutnají o nic lépe než jejich náhražky z velkochovů. Proč bychom měli například za sýr platit víc peněz jen proto, že má na sobě nálepku „bio“?

Základy etikety v restauraci

Restaurace je místem, kde se velmi často setkáváme s ostatními. U dobrého jídla se přece nejlépe navazují vztahy. Ať už jde o pracovní schůzky, romantické chvíle nebo posezení s přáteli, každý by měl ovládat aspoň základy etikety stravování.

Vitamínová bomba nezbytná na zimu

Bojíte se v zimě nemocí s chcete pro svoji imunitu udělat maximum? Máte pocit, že vitaminy prodávané v lékárně tělo nedokáže tak efektivně využít a že byste raději, než chemické látky využívali naplno potenciál přírody?