Kategorie oborů
Náš tip

Co takhle víkend na kozí farmě?

Někteří lidé vnímají bio produkty jen jako předražené suroviny, které nechutnají o nic lépe než jejich náhražky z velkochovů. Proč bychom měli například za sýr platit víc peněz jen proto, že má na sobě nálepku „bio“?

Na stůl zákazníka v nejvyšší kvalitě

Až si budete chtít pochutnat na kvalitním mase a dobře okořeněné uzenině, poohlédněte se po sortimentu, který nabízí řeznictví Zeman maso-uzeniny, případně obchodní řetězce. Jde o balíčky označené jako příbramské uzeniny nebo označené „Mr. Natur“.

Cateringové služby nepatří jen na firemní akce

Cateringové služby jsou mezi lidmi čím dál oblíbenější. Pryč je doba, kdy si cateringové firmy objednávaly jen velké společnosti na firemní večírky, plesy nebo jiné slavnostní události. Podobné služby si dnes lidé objednávají naprosto běžně, a to...

Carnivore diet aneb když lidé jí jen maso

V poslední době se ke slovu čím dál častěji dostávají netradiční způsoby stravování. Ať už se jedná o množství různorodých diet, které slibují vysněné postavy „do sedmi dní“, nebo o stravování, která mají za cíl kompletní změnu...

Vitamínová bomba nezbytná na zimu

Bojíte se v zimě nemocí s chcete pro svoji imunitu udělat maximum? Máte pocit, že vitaminy prodávané v lékárně tělo nedokáže tak efektivně využít a že byste raději, než chemické látky využívali naplno potenciál přírody?

Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod a.s.

Nápoje alkoholické - výroba světlých, tmavých speciálů piva značky Rebel originál, Premiul Rebel černý, Rebel černý, Rebel Tradiční, Rebel nealko, Haškův C. K. Rebel, Hradecký Votrok, Rebel Tudor, Grep & Citron.

Není kebab jako kebab

Jen málokdo nezná tradiční turecký pokrm kebab. Je možné si ho dát kdekoliv na stánku s občerstvením, avšak málokdo skutečně ví, co kebab je. A také to, že turecká kuchyně je mnohem pestřejší než jenom pro nás nejznámější opečené maso ...

MIKA CZ, s.r.o.

MIKA CZ, s.r.o. vám dodává výrobky EuroCave pro skladování a prezentaci vín.

Základy etikety v restauraci

Restaurace je místem, kde se velmi často setkáváme s ostatními. U dobrého jídla se přece nejlépe navazují vztahy. Ať už jde o pracovní schůzky, romantické chvíle nebo posezení s přáteli, každý by měl ovládat aspoň základy etikety stravování.

Frgály podle tradiční receptury

Hlavním sortimentem pekárny Anežka v Palačově jsou valašské frgály. Dále se tady vyrábějí další sladké výrobky jako malé koláčky a rohlíčky různých příchutí, pišta, muffiny a makovce. Kdo má raději slané, může si na svačinu koupit klobásník,...