Pondělí

Cloudy

12°/8°

Úterý

Cloudy

9°/7°

Středa

Cloudy

9°/3°

Stavona, spol. s r.o.

Vyrábíme plastová, hliníková, dřevěná okna a dveře. Dodáváme parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu. Kompletní servis: montáž, demontáž, eko likvidace, zednické zapravení. Ceník plastových oken - online poptávka. Tradice a stabilita od roku 1991.

ELEKTROMONTÁŽE s.r.o.

Projekty, dodávky a montáže v oboru elektro. Výstavba, rekonstrukce a opravy venkovních i kabelových sítí NN a VN. Montáže a opravy veřejného osvětlení. Připojení fotovoltaických elektráren do DS. Smluvní obchodní partner ČEZ.

Uzeniny Příbram, a.s.

Zabýváme se zpracováním masa a výrobou tradičních uzenin.

MUDr. Jana Knotková s.r.o.

Ordinace praktické lékařky pro dospělé, Bzenec. Závodní lékař. MUDr. Jana Knotková zajišťuje diagnostickou a léčebnou péči, pravidelné preventivní prohlídky, aplikaci očkovacích látek a odběry biologického materiálu.

TIBERINA AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s r.o.

Výroba nástrojů, zámků a kování a tvorba přesných kovových výlisků.

OCHI - INŽENÝRING, spol. s r.o.

Servis a opravy technologických zařízení. Zaměřujeme se na na hydraulické systémy divadelních, hutních a cementárenských zařízení a lisů. Provádíme montáže potrubních rozvodů. Zabýváme se inženýrsko-projekční činností.

SIEBERT + TALAŠ, spol. s r.o.

Architektonická, projekční a inženýrská kancelář, působící převážně v Bratislavě na Slovensku, kde patří mezi největší a nejvyhledávanější, od roku 2018 působí v ČR.

FARYJO s.r.o.

Zámečnická firma se zaměřuje na výrobu a montáž posuvných bran, plotů, pergol, zábradlí, ocelových konstrukcí a jiných nerezových výrobků. Nabízí poctivou a přesnou práci s maximální vstřícností k řešení požadavků zákazníka.

VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o.

Nabízíme a prodáváme napájecí zdroje AC/DC, měniče DC/DC, invertory DC/AC, jističe a další související elektronické součástky. Výrobce E-T-A, Carling, Vicor. Aktivní a pasívní elektronické součástky. Výrobci: GLASSMANN ARCH ELECTRONIC, E-T-A, CARLING TECH

Indorama Ventures Mobility Moravia a.s.

Zaměřujeme se na výrobu technických vláken, kordových a technických tkanin. Zajišťujeme strojírenskou výrobu. Vypracováváme cenové nabídky a konstrukční návrhy. Nabízíme kovoobrábění a povrchové úpravy. Poskytujeme soustružení a frézování.

HASS Hroby s.r.o.

Společnost HASS Hroby s.r.o. se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem vojenského výstrojního materiálu a vyřazené vojenské techniky, kompletní armádní vybavení, oděvy, obuv, zdravotní materiál, outdoor vybavení, vojenskou techniku.

ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Nabízíme sortiment čerstvého masa, uzenin a lahůdek. Zaměřujeme se na vepřové, hovězí i kuřecí maso, vařené výrobky a sádlo či trvanlivé uzeniny. Nabízíme tlačenky, klobásy, salámy, mleté maso, krkovici, vepřovou plec, kuřecí prsa a stehna, bůček a jitrni

Houdek Ivan - notář

Provozuji notářskou kancelář. Poskytuji služby Czech pointu. Sepisuji závěti, majetkové smlouvy manželů a snoubenců. Převádím nemovitosti. Zakládám i likviduji obchodní společnosti a družstva. Zaměřuji se na zástavní smlouvy.

bbklima99, s.r.o.

Firma bb klima99 s.r.o. - Klimatizace a vzduchotechnika, která sídlí ve Znojmě, se zabývá dodávkou, montáží a prodejem klimatizací, rekuperačních jednotek a další vzduchotechniky. Montujeme také tepelná čerpadla.

NC Line a.s.

Provádíme řezání laserem, děrování, stříhání a ohýbání plechů na CNC strojích.