Pondělí

Cloudy

12°/8°

Úterý

Cloudy

9°/7°

Středa

Cloudy

9°/3°

Markéta Pilná

Jsme český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. Nabízíme hotové výrobky i zakázkové šití plachet na míru.

ELEKTROMONTÁŽE s.r.o.

Projekty, dodávky a montáže v oboru elektro. Výstavba, rekonstrukce a opravy venkovních i kabelových sítí NN a VN. Montáže a opravy veřejného osvětlení. Připojení fotovoltaických elektráren do DS. Smluvní obchodní partner ČEZ.

Stavona, spol. s r.o.

Vyrábíme plastová, hliníková, dřevěná okna a dveře. Dodáváme parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu. Kompletní servis: montáž, demontáž, eko likvidace, zednické zapravení. Ceník plastových oken - online poptávka. Tradice a stabilita od roku 1991.

Kožní ambulance Fialová, s.r.o.

Vyšetření a léčba kožních a pohlavních chorob. Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie. Kožní sanatorium, balneoterapie a kryosauna. Vyšetření pigmentových nevů digitální dermatoskopem.

Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje

Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje poskytuje komplexní péči v širokém spektru lékařských oborů na vysoké odborné úrovni. Naše pracoviště jsou moderně vybavena. V areálu nemocnice provozujeme dvě lékárny se širokým sortimentem.

Trafag, spol. s r.o.

Společnost se zabývá výrobou přesných mechanických a elektrických přístrojů pro regulaci a měření tlaku, mechanických a elektronických přístrojů pro regulaci a měření teploty.

bbklima99, s.r.o.

Firma bb klima99 s.r.o. - Klimatizace a vzduchotechnika, která sídlí ve Znojmě, se zabývá dodávkou, montáží a prodejem klimatizací, rekuperačních jednotek a další vzduchotechniky. Montujeme také tepelná čerpadla.

A+Z PROJEKT TEAM s.r.o.

Projekční kancelář A+Z PROJEKT TEAM s.r.o. nabízí služby v oboru statika pozemních staveb. Projekty a posudky zpracovávají pro všechny stupně projektu – studie, územní řízení, stavební povolení, tendrová dokumentace a prováděcí projekt.

HASS Hroby s.r.o.

Společnost HASS Hroby s.r.o. se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem vojenského výstrojního materiálu a vyřazené vojenské techniky, kompletní armádní vybavení, oděvy, obuv, zdravotní materiál, outdoor vybavení, vojenskou techniku.

FARYJO s.r.o.

Zámečnická firma se zaměřuje na výrobu a montáž posuvných bran, plotů, pergol, zábradlí, ocelových konstrukcí a jiných nerezových výrobků. Nabízí poctivou a přesnou práci s maximální vstřícností k řešení požadavků zákazníka.

Brněnské komunikace a.s.

Nabídka inženýrských služeb v investiční výstavbě komunikačních či pozemních staveb včetně projektové činnosti.

Team MAAT, spol. s r.o.

Nabízíme služby stanice technické kontroly všech druhů silničních vozidel do 3,5 tuny. Provádíme měření emisí, evidenční kontroly a pravidelné prohlídky. Zajišťujeme technické kontroly staveb, přestaveb, dovozů a vozidel na LPG pohon.

Služby Jáchymov, spol. s r.o.

Služby Jáchymov, spol. s r.o. zajišťují technické služby v karlovarském okrese. Mezi jejich činnosti patří sekání trávy a její odvoz, řezání dřevin a likvidace štěpkováním. Dále provádí zemní práce s nakladačem Bobcat.

Farní charita Studenec u Horek

V rámci CHOS je poskytována odborná ošetřovatelská péče v domácím prostředí klienta. Naše kvalifikované zdravotní sestry ji poskytují podle požadavku praktického lékaře, u kterého je klient registrován. Tuto péči hradí zdravotní pojišťovny.

ZAKO TURČÍN, spol. s r.o.

Firma ZAKO Turčín byla založena roku 1996 a jedná se o moderní strojírenský rodinný podnik . Vyznačuje se vysokou úrovní strojírenské výroby. Vyrábíme a průběžně zlepšujeme naše produkty zámečnické výroby, strojírenské výroby, montáže a výrobní procesy ta