Středa

Cloudy

21°/15°

Čtvrtek

Cloudy

20°/14°

Pátek

Cloudy

14°/11°

Detail poptávky: „Přístavba mateřské školy v obci Strachotín"

  • Obory:

  • Typ obchodní příležitosti: undefined
  • Finanční objem: undefined
  • Termín platnosti: 26.3.2016 - 26.9.2018

Předmětem veřejné zakázky je přístavba mateřské školky Strachotín, která se nachází na zahradě stávající školky části parc. číslo , p.č. 599, 835/6,835/5,836 k.ú. Strachotín. Funkční náplní stavby je zvýšení kapacity mateřské školy.
Objekt bude soužit jako budova občanské vybavenosti. A nebude soužit k podnikatelským účelům, v INP bude umístěn ložnice a herna dětí, sociální zázemí dětí, technická místnost, šatna, kancelář pro personál a WC personálu. Přístavba bude propojena se stávající budovou dveřmi, které vzniknou úpravou okenního otvoru. Ve stávající budově bude využívána stávající kuchyně a jídelna.

Navržený objekt bude jedno podlažní nepodsklepenou stavbou. Bude se jednat o zděnou stavbu. Zastřešení bude provedeno pultovou střechou. Půdorys domu je tvaru obdelníku o celkovém rozměru 9,75x 30,25 m výška objektu bude od 0,000, 6 m. Objekt bude opatřen fasádní omítkou bílé barvy případně jiné dle volby stavebníka, krytina bude plechová či jiná v barvě červené a nebo červenohnědé, otvorové výplně budou barvy imitace dřeva.

Objekt domu (SO1) - půdorysný tvar stavby bude tvaru obdélníku o hlavních rozměrech 9,75x 30,250 m. V 1.NP se bude nacházet ložnice dětí, herna dětí, kancelář, šatna dětí, technická místnost a sociální zázemí dětí a personálu, zádveří a vchod do jídelny.
Stavba a její +-0,000 je osazena 30 cm nad přiléhajícím terénem dvora.

Vnitřní rozvod vodovodu objekt bude napojen na stávající vnitřní vodovod ve stávajícím objektu, zde bude umístěn i podružný vodoměr.
Vnitřní rozvod kanalizace bude napojen na stávající kanalizační rozvod ve stávající budově.
Vnitřní rozvod plynu bude napojen na stávající plynový rozvod ve stávající budově.
Vnitřní rozvod elektrické energie bude napojen na stávající plynový rozvod ve stávající budově, zde bude umístěn i podružný vodoměr.

Konstrukčně se bude jednat o zděnou jednopodlažní nepodsklepenou budovu se pultovou střechou. Stavba bude založena na základových pasech. Které budou vyplněny prostým betonem C 20/25. Svislá obvodová nosná konstrukce stavby bude tvořena zdivem o tl. 450 mm na tenkovrstvý tmel. Vnitřní nosné zdivo bude provedeno zdivem o tl. 300 mm na tenkovrstvý tmel. Vnitřní příčky tl. 150 mm budou provedeny z příčkových tvarovek o tl. 150 mm. Zastřešení bude řešeno střešními vazniky. Strop bude opatřen podhledy s požární odolností dle PBŘ, do podhledu bude taktéž vložena izolace z minerální vlny. Jako střešní krytina bude použita plechová krytina červenohnědé nebo červené barvy. Výplně otvorů budou plastové dveře a okna.

Zdroj obchodní příležitosti Věstník veřejných zakázek

Kontaktní údaje
Pro zobrazení musíte být přihlášen.
Přihlásit