Stylové ubytování, úchvatná příroda a gastronomické zážitky v jednom

Stylové ubytování, úchvatná příroda a gastronomické zážitky v jednom

Pojďme si prostřednictvím tohoto článku představit místo v okrese Ústí nad Orlicí v Pardubickém kraji, kde se historická restaurace s výtečnou kuchyní a malebné ubytování spojují v jeden celek, který své návštěvníky okouzlí pohodlím a příjemnou atmosférou. 

Přírodní rezervace Toulovcovy Maštale nacházející se v bezprostřední blízkosti tohoto vždy čistého a udržovaného ubytování, kde hostům nabízejí útočiště v podobě osmičky pokojů s veškerým potřebným zázemím, pak své návštěvníky zve na nezapomenutelná dobrodružství.

Jedná se tedy o krásné ubytování, jež je jako dělané pro relaxaci a načerpání sil v těsném souznění s přírodou. Strategická poloha nedaleko Toulovcových Maštalí tedy umožňuje objevovat krásy okolní přírody až do aleluja. Ubytujte se zde ve stylově zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením, LCD televizorem a wifi připojením, a užívejte si příval nové energie. Zkrátka postrají se zde o to, abyste si volné chvilky užili doslova na maximum.  

Kulinářská a rekreační oáza klidu s historickým šarmem

A to i díky přidružené restauraci s dlouholetou tradicí a více než 115 místy k sezení, jež všem ubytovaným i zájemců z řad veřejnosti přináší nejen lahodná jídla na talíř, ale i příjemné posezení ve stylovém prostředí. Co se týče nabídky, tak vám zde rádi nabídnou místní východočeské speciality i tradiční českou kuchyni, abyste si mohli dopřát ty pravé chuťové orgie. Co se týče služeb, na Polance vám tedy vždy poskytnou vše, co potřebujete ke strávení dokonalé dovolené.

Ať už si zvolíte relaxaci v koupacím sudu s objemem 2000 litrů, nebo se vydáte na jeden z mnoha cyklistických výletů po téměř sto kilometrech cyklotras, tak jedno vám můžeme garantovat – budete se tu cítit jako doma. A to vše v obklopení historického ubytování Nové Hrady, jehož původ se datuje až do 19. století. Takže neváhejte a přijeďte si užít dovolenou plnou přírodních krás a pohodlí do ubytování a restaurace Chata Polanka.