Interní ambulance: Experti na vnitřní onemocnění, kteří vám poskytnou individuální péči

Interní ambulance: Experti na vnitřní onemocnění, kteří vám poskytnou individuální péči

Zatímco některé zdravotní obtíže jsou velmi snadno rozpoznatelné, jiné nemají tak jasné příznaky a mohou se mnoho let zhoršovat nepozorovaně. Zpravidla si člověk uvědomí, že je něco v nepořádku až ve chvíli, kdy je pozdě. Proto je nezbytná prevence u praktického lékaře, který může potíže, jako je vysoký krevní tlak nebo problémy se srdcem odhalit včas a poslat vás ke specialistovi. Na vnitřní onemocnění, chronická onemocnění a také kombinace různých chorob najednou se specializuje interní ambulance. V Českých Budějovicích můžete navštívit internistu MUDr. Milana Karpianuse. Jedná se o odborníka na slovo vzatého, kterému skutečně na jeho pacientech záleží a pro jejich zdraví udělá první poslední.

Tato interní ambulance zajišťuje péči pacientům s vnitřními nemocemi jako jsou choroby srdce, cév, štítné žlázy, plic, zažívání, ledvin a podobně. Dále se tato ambulance zaměřuje se na léčbu stavů po srdečním infarktu a mozkových mrtvicích, řeší obtížné diagnostické problémy a léčí pacienty s chronickými nemocemi nebo s více chorobami najednou. Ordinace lékaře je moderně vybavena a přizpůsobena tomuto náročnému lékařskému oboru. V ordinaci je přístroj na měření EKG, pacientům nabízí možnost 24hodinového měření krevního tlaku, dále provádí odběry krve i předoperační vyšetření. Na vyšetření je třeba se objednat, ale pacientům ordinace poskytuje krátké objednací doby.

Internista České Budějovice, MUDr. Karpianus má dlouholeté zkušenosti v oboru, je svědomitý a zodpovědný, pacienty důkladně vyšetří a vyniká i lidským přístupem, kdy vám vysvětlí vše potřebné. Lékař ordinuje každý den v ordinaci u Vyšší zdravotní školy na ulici U Trojice. Pacienty inertní ambulance přijímá na základě doporučení odesílajícího lékaře i bez doporučení. Po každém vyšetření tu pacienti dostanou písemnou zprávu pro a souhrn vyšetření pro svého lékaře, protože v tomto oboru je zásadní spolupráce odborníků.