Kvalita a spolehlivost pro každého cyklistu

Kvalita a spolehlivost pro každého cyklistu

Firma MMR E-bike s.r.o. provozuje v Plzni v Papírnické ulici prodejnu a servis jízdních kol. Kromě kamenné prodejny lze její zboží zakoupit také na e-shopu na jejích webových stránkách. Zaměřuje se jak na klasická jízdní kola všeho druhu, tak na elektrokola. Nabízené výrobky splňují příslušnou normu EU, jsou certifikovány zkušebními ústavy a pocházejí z legálních dovozů přímo od výrobce nebo přes jeho oficiální zastoupení a velkoobchodní distribuci v České republice. Společnost je oficiálním autorizovaným prodejním a servisním místem jízdních kol, elektrokol a příslušenství značek ROCK SHOX, SRAM, AVID, MAXBIKE, TREK, BONTRAGER, ROCK MACHINE, APACHE, APACHE POWER, KROSS, BULLS, 4EVER a BBF.

Z klasických jízdních kol nabízí kola do města, do terénu, turistická a dětská. Nabízené modely na prodejně seřídí a vybaví dle Vašich potřeb a přání. Abyste si byli jisti, že kupujete kolo, na kterém se Vám bude skutečně dobře jezdit, můžete si jízdu v klidu vyzkoušet na volné ploše před obchodem, anebo přímo na prodejně na 80 m dlouhém testovacím okruhu. Dále prodává elektrokola do města i do terénu, skládací, neskládací či turistická. Prodejna disponuje konfigurátorem elektrického pohonu od společnosti Bosch. Pomocí simulátoru jízdy tak přímo na prodejně stanoví nejvhodnější typ motoru a baterie přímo pro Vás a zároveň i orientační dojezd elektrokola.

Co se týče servisu kol, nabízí jak dílčí servis, tak celkovou opravu, stavbu kol na zakázku, renovaci starších kol či přestavby kol na elektrokola. Zdarma nabízí prohlídku a konzultaci celkového stavu kola. Na prodejně je Vám k dispozici profesionální servisní tým s mnohaletou praxí. Mechanici navíc stále sledují nejnovější trendy techniky a podstupuje pravidelná školení nadále zvyšující jejich odbornou kvalifikaci. Na kvalitu své práce kladou veliký důraz a používají pouze originální náhradní díly.