Nové prádlo? Ne, jen vyprané u profesionála

Nové prádlo? Ne, jen vyprané u profesionála

Prádlo je nejen součástí domácností, ale také řady podniků. V hotelech, nemocnicích, pečovatelských domech a řadě dalších zařízení se denně vymění množství ručníků, lůžkovin, uniforem a dalších textilií. Je to jedna z mnoha starostí, se kterou je třeba se v podniku vypořádat. Pokud podnik sám nemá kapacitu na to se kromě dalších věcí starat o množství špinavého prádla, je vhodným řešením obrátit se na profesionála. To zajistí prvotřídní kvalitu prádla, které svou čistotou bude podnik hrdě reprezentovat, a k tomu navíc ušetří prostor a energii.

Společnost MASSA NEW CLEAN a.s. již 10 let provozuje profesionální prádelnu. Díky svým dlouholetým zkušenostem a nejmodernějšímu vybavení poskytuje profesionální servis prádla. Své služby nabízí jak malým a středním podnikům, tak i velkým nadnárodním korporacím. Mezi nejčastější klienty patří hotely, penziony, restaurace a také průmyslová, zdravotnická a státní zařízení – nemocnice, hasičské základny nebo policejní stanice. Sídlo firmy se nachází v Mariánských Lázních a samotná provozovna v nedaleké Chodové Plané.

Průmyslová prádelna MASSA NEW CLEAN je vybavena špičkovou technikou pro průmyslové praní. Disponuje moderní kontinuální pračkou s kapacitou až 1 tuny prádla za hodinu. Žehlení obstarávají nejmodernější plynové žehlící linky. Kvalitu poskytovaných služeb kromě spokojených zákazníků potvrzuje také fakt, že provoz splňuje podmínky příslušných vydaných certifikátů společnosti ISO (International Organization for Standardization). Prádlo opouštějící prádelnu je perfektně čisté, vyžehlené a pro zákazníka řádně reprezentativní. Kromě praní a čištění firma nabízí také pronájem a prodej kvalitního hotelového prádla. Dále v této oblasti poskytuje odborné poradenství, takže pokud byste při nákupu hotelového prádla pro Váš podnik rádi znali názor odborníka, neváhejte se na firmu obrátit.