Střechy FIDES – Odborníci na střechy, jejich pokládku i izolaci

Střechy FIDES – Odborníci na střechy, jejich pokládku i izolaci

Střechy FIDES jsou moravskoslezskou firmou, která se zabývá realizací, rekonstrukcí, nátěry a hydroizolací plochých i šikmých střech. Nabízejí taktéž montáž hromosvodů a střešních oken. Zkrátka rozumí všemu, co se týká střech a pokrývačství. Střechy si prakticky pokaždé žádají individuální řešení, proto součástí služeb je pochopitelně i tesařství, kde vám připraví vše potřebné pro vaši střechu zcela na míru.

Mezi služby této firmy tedy patří kompletní zpracování poptávky, a to včetně montáže, izolace plochých střech, pokrývačských, klempířských a tesařských prací. Dále v případě potřeby není vynechána ani montáž střešních oken, montáž okapových systémů a parapetů a montáž hromosvodu, včetně jeho revize. Mezi nabízené stavební práce většího rozsahu pak patří kompletní výstavby zděných budov a dřevostaveb.

Profi pokrývači s dlouholetými zkušenostmi

Společnost FIDES Ladislava Glogara při všech svých pokrývačských pracech používá výhradně krytiny od prověřených a spolehlivých výrobců, jako jsou kupříkladu Terran, Tondach nebo Rukki, tudíž maximální kvalita pokládaného materiálu je vždy zaručena. Skvělou zprávou pro potenciální zájemce o využití služeb této firmy sídlící v Sedlišti poblíž Frýdku-Místku je i to, že má dlouholetou zkušenost v oboru a zpracovává zakázky individuálně na klíč.

Pokaždé se vám tedy dostane individuálního a lidského přístupu – střechy FIDES se totiž zaměřují nejenom na kvalitu výsledné práce, ale i na maximálně kvalitní spolupráci s klientem, a nabízí rozumnou cenu. Během svého působení na trhu již realizovali stovky projektů, včetně Smíchovského nádraží v Praze. Pokud máte zájem o některou z jejich služeb, neváhejte se na ně obrátit.