Hotel Baroko Praha – poklidné ubytování v luxusu

Hotel Baroko Praha – poklidné ubytování v luxusu

Hlavní město České republiky láká k prozkoumání nejenom zahraniční turisty, ale stává se častým místem soukromých i pracovních cest pro lidi ze všech koutů naší malebné zemičky. Kde se v tomto městě ale ubytovat, pokud si potrpíte zároveň na maximální estetičnost hotelu a na klid? Oba tyto požadavky na kvalitní ubytování v Praze splňuje Hotel Baroko, který se nachází v poklidné části Prahy 10. Takovýto honosný název nemá rozhodně tento hotel zbůhdarma, neboť jeho prostorné pokoje vypadají doslova jako na barokním zámku.

Samotná budova hotelu pak pochází ze 17. století, kdy ještě sloužila jakožto selské stavení. Od té doby pochopitelně prošla celou řadou přestaveb, které z ní udělaly přenádherný hotel kombinující barokní styl s moderními prvky novodobé architektury. Tento hotel v Praze disponuje celkem 28 pokoji a nabízí i dostatečné soukromí a prostory pro pořádání různých akcích – od společenských až po firemní.

Majestátní areál hotelu disponuje bazénem i tenisovým kurtem

K hotelu patří i prostorná zahrada, jež je jako ušitá na míru těm, kteří si chtějí užít zaslouženého relaxu v zeleni i ve městě. Dominantou hotelu je pak jeho nádvoří, jemuž vládne majestátní fontána. Nechybí pochopitelně ani parkoviště, které je navíc z části schované uvnitř areálu, tudíž vaše auto zde bude chráněné i před náhodnými vandaly.

Mezi další vybavení pražského hotelu Baroko patří hotelovým hostům přístupný venkovní bazén na délku přesahující 10 metrů a na šířku 5 metrů, a tenisový kurt. Na své si tu přijdou i milovníci kulečníku či saunování. Hotel je vhodný též pro rodiny s dětmi, neboť jeho součástí je i dětské hřiště. Opomenout nelze ani přidruženou restauraci Baroko se zimní zahradou, jež hostům vždy nabídne nezapomenutelný gurmánský zážitek.