Řeznictví František Janeček – lahodné masové speciality

Řeznictví František Janeček – lahodné masové speciality

Chcete-li si pochutnat na dobrém mase v Rousínově nacházejícím se v okrese Vyškov, tak určitě zavítejte do řeznictví a uzenářství František Janeček. V něm vás totiž na prodejním pultu čekají výtečné kousky masa a neméně výtečné uzeniny. Základ nabídky tvoří lahodné domácí uzeniny, které jsou vyráběny v domáckém prostředí na základě prověřené tradiční receptury – toto řeznictví se tedy kromě prodeje zabývá i výrobou vlastních uzenin a nespoléhá se tedy na externí dodavatele.

Výsledkem pak jsou domácí klobásy, tlačenka, sádlo, jitrnice či jelítka, které jsou vyhlášené nejenom mezi místními, ale i po celém kraji. Abyste si i vy mohli pochutnat na těchto výborných uzeninách, jež nejsou na rozdíl od většiny uzenin z obchodů plné chemikálií a zbytečných přísad, tak stačí zavítat do této prodejny masa a uzenin sídlící na adrese Sušilovo náměstí 5, kde krom již zmíněného naleznete i špekáčky ideální ke grilování.

 

Tady masu skutečně rozumějí

Velkým lákadlem jsou zabijačkové speciality, zejména domácí tlačenka či domácí jaternice. Ty si všechny, co je ochutnají, získají především svou čerstvostí – chutnají doslova jako by byly právě dovezené ze zabijačky. Zkrátka pokud ochutnáte některou ze zabijačkových specialit, tak nabudete dojmu, jako kdybyste se zabijačky přímo zúčastnili.

Toto řeznictví klade  důraz na vysokou kvalitu nabízených mas, proto jsou k dispozici vždy pouze vysoce kvalitní vepřová, hovězí či kuřecí masa. Druhů masa má nicméně toto řeznictví ještě více, stejně tak je pestrá i paleta nabízených masných výrobků,

Samozřejmostí související s vysokou kvalitou této provozovny je pak to, že vám zde zakoupené maso vždy hezky naporcují podle vašich představ a zároveň tu všem zákazníkům ochotně poradí s výběrem vhodného masa. Zkrátka maso je pro tuto firmu životem.