Zemní a výkopové práce Zdeněk Osoha

Zemní a výkopové práce Zdeněk Osoha

Pokud něco stavíte, nebo potřebujete upravit svůj pozemek, obvykle se nevyhnete nezbytným stavebním a zemním pracím. Výkopové práce si sice můžete udělat i sami ručně krumpáčem a lopatou, ale daleko jednodušší a pohodlnější je objednat si na to specializovanou firmu, která má příslušné strojové vybavení. Vše pak bude postupovat daleko rychleji, bez komplikací a v souladu s pravidly bezpečnosti stavebních prací.

Drobné výkopové a další zemní práce, stejně jako veškeré stavební a obkladačské činnosti poskytuje firma Zdeněk Osoha, která sídlí v obci Mistřice nedaleko Uherského Hradiště. U pana Osohy si můžete objednat například výkop pro umístění zahradního bazénu, domácí čističky nebo jímky. Provede také veškeré výkopy pro stavbu plotů a sklepů, dále připraví rýhy pro nejrůznější přípojky inženýrských sítí, a to až do hloubky 2 metrů pod úroveň terénu. Ty jsou určeny jak pro kabely, tak pro vodovodní či plynové potrubí a kanalizaci.

Umí také přípravné práce pro zakládání a dokončování staveb, terénní úpravy, obkopání rodinného domu pro dodatečné izolace nebo výkopové práce pro stavby solárních elektráren. Samozřejmě zajistí i další výkopové a zemní práce dle požadavků zákazníka.

Pro zemní práce využívá firma vlastní stroje, a to minibagr DH 0015, pásové rypadlo Kubota 36 a nakladač UNC 060. K dispozici má bagrové lžíce o šířce 20, 30 a 50 cm a u svahovky 100 cm. Šířka bagru je 1 metr. Tyto služby firma poskytuje už od roku 1991.

Máte-li zájem, můžete pana Osohu kontaktovat buď telefonicky na telefonních číslech: 608 713 925 a 777 213 925, nebo písemně na e-mailech stavby-vykopy@seznam.cz, případně zdenek.osoha@seznam.cz.