Lékárna v srdci Olomouce i Olomoučanů

Lékárna v srdci Olomouce i Olomoučanů

Lékárna U Červeného kostela patří mezi nejlépe hodnocené lékárny v Olomouci. Nachází se v centru města v Tylově ulici mezi Čechovými sady a třídou Svobody. Je součástí sítě Magistra lékárny. Kromě klasického lékárenského zboží nabízí rozšířené spektrum gynekologických a kožních přípravků. Dále dermokosmetiku od značek Vichy, La Roche, Avene a Bioderma. Co se léčivých čajů týče, můžete si vybrat ze značek Megafyt, Apotheke, Biogena a Leros. V prodejně dále najdete ortopedickou obuv značky Orto plus. Dobrá péče o zákazníka je zde standardem. Zkušený personál lékárny vždy ochotně poradí a postará se o to, abyste se při nákupu cítili dobře a odešli spokojení. Pro řadu lidí je tak jejich nejoblíbenější lékárnou, kam se rádi vracejí.

Akce, které se v lékárně pravidelně objevují, najdete na jejích facebookových stránkách. Aktuálně zde v předvánočním čase probíhá např. akce na produkty značky La Roche-Posay, kdy při koupi tří produktů dostanete ten nejlevnější zdarma. Krásným dárkem pro vaše blízké může být také dárkový balíček od značky Vichy, při jehož zakoupení máte 50% slevu na druhý produkt.

Příznivci alternativních způsobů uzdravování, konkrétně Bachovy květové terapie, si v této lékárně brzy také přijdou na své. Již brzy totiž budou speciálně v této lékárně k dispozici Bachovy esence. Tuto metodu zavedl na konci dvacátých let minulého století v Anglii Edward Bach. Zakládá se na tom, že většina lidských nemocí je způsobena negativním stavem mysli. Bach určil 38 květových esencí, které měly takové stavy utišit a tím pacienta vyléčit. Každá esence je určená pro konkrétní patologický duševní stav a květy pro jejich výrobu se získávají jen z divoce rostoucích rostlin. Tato metoda je dnes rozšířena i v dalších evropských zemích, a kromě léčitelů ji používají i někteří psychoterapeuti jako pomocný prostředek.