Kde se v severních Čechách naučit řídit

Kde se v severních Čechách naučit řídit

Naučit se řídit auto či jiné motorové vozidlo je výzva, a to v jakémkoli věku. Aby se člověk zvládl zařadit do silničního provozu a stal se dobrým a zodpovědným řidičem, potřebuje dobré vedení a profesionální přístup. Sháníte-li dobrou autoškolu v Liberci, rozhodně by vám neměla uniknout Autoškola Krešlová. Tato rodinná firma s dlouholetou tradicí a rozsáhlými zkušenostmi působí již od roku 1991. Za tu dobu úspěšně vychovala téměř dvacet tisíc řidičů a vřele vítá nové žáky. Kromě toho provozuje také autoškolu v Jilemnici.

Autoškola má propracovanou metodiku výcviku a její tým tvoří kvalifikovaní a zkušení lektoři, jejichž přístup je nejen profesionální, ale také klidný a přátelský. První zkušenosti za volantem mohou být stresující, proto je důležité mít vedle sebe instruktora, který tento stres ještě více nenásobí, ale naopak ho snižuje. Autoškola provádí výcvik řidičských skupin A1, A2, A, B, B+E a B+B96. Kromě samostatných kurzů je zde možné absolvovat také sdružený výcvik – skupina A1, A2 nebo A + skupina B. Dále autoškola nabízí rozšiřující kurzy pro ty, kteří již mají řidičské oprávnění pro určitou skupinu a chtějí ho získat pro jinou. Pokud jste již dlouho neřídili, nebo si i po úspěšném absolvování závěrečné zkoušky nejste zcela jisti, zda si troufnete na samostatné řízení, můžete si zakoupit libovolný počet kondičních jízd, a to jak v osobním automobilu, tak na motocyklu. Pro řidiče, kteří při výkonu práce řídí motorová vozidla, nabízí autoškola jednodenní referentské školení. Kromě češtiny je možná výuka také v angličtině, němčině nebo arabštině.

Přihlásit se do autoškoly můžete pomocí formuláře na webových stránkách. Můžete zde také zakoupit dárkové poukazy, a to v různých hodnotách. Máte tak možnost udělat radost svému čerstvě osmnáctiletému příbuznému či někomu, kdo by své řidičské dovednosti jen rád oprášil, ale sám se ke koupi kondiční jízdy neodhodlá.