Domov seniorů Seč – vhodné místo pro poklidné stáří

Domov seniorů Seč – vhodné místo pro poklidné stáří

Hledáte pro sebe či pro své rodiče pohodové prostředí, kde by se mohli cítit i na stará kolena dobře a mohli si užít zaslouženého odpočinku? Pokud to nemáte daleko do Seče ležící v Pardubickém kraji, tak skvělou volbou v tomto ohledu je Domov seniorů Seč. V tomto domově seniorů je totiž zajištěno nadstandardní ubytování, které umožní prožití stáří skutečně naplno a v dostatečném komfortu.

Hlavním lákadlem ale pochopitelně není pouze čisté a pohodlné ubytování se vším potřebným pro trávení stáří, ale především aktivity, které tu jsou velmi pestré – protože si zde uvědomují, jak důležité je i na stará kolena mít vymyšlený program trénující mysl i tělo.  Myšleno je tu též na ty seniory, kteří potřebují neustálou čtyřiadvacetihodinovou péči. Avšak majoritu obyvatel tvoří ještě stále aktivní senioři, kteří se rádi účastní všech společných aktivit.

Pečují zde i o postižené seniory

Zkrátka i domov seniorů se může stát místem, kde si díky společným aktivitám a zážitkům najdete nové kamarády. Součástí nabídky služeb tohoto domova důchodců je i odlehčovací služba, které uleví lidem dlouhodobě pečujícím o postiženého. Pakliže postižený dosáhne seniorského věku, tak může být převezen do tohoto pobytového zařízení se spolehlivou nonstop péčí.

Nutno však poznamenat, že se nejedná o zdravotnické zařízení, tudíž zde není poskytována tak komplexní zdravotní péče jako v nemocnicích. Z tohoto důvodu je možné do tohoto zařízení přijímat pouze klienty se stabilizovaným zdravotním stavem. Nicméně i tak si můžete být jisti tím, že v Domově seniorů Seč budete pokaždé v těch nejlepších rukách, neboť personál tohoto zařízení je milý a vždy maximálně nápomocný.