Nevíte jak na úspory energií v budovách? Oslovte BUILDSYS

Nevíte jak na úspory energií v budovách? Oslovte BUILDSYS

Efektivní hospodaření s energiemi se ve velkých podnicích a firmách velmi rychle přesouvá ze sekce “konkurenční výhoda” do kategorie “naprostá nezbytnost”. Klíčem k úsporám energií je Energy management. Energetickým managementem je souhrn všech činností, které vyhledávají oblasti s významnou spotřebou energií, monitorují energetickou náročnost a optimalizují ji s využitím systémových nástrojů. Management hospodaření s energií může mít okamžité výsledky v podobě finanční úspory za spotřebu energií, významnější je však jeho dlouhodobý přínos. Šetření energií vede nejen ke zvýšení finančního kapitálu, kvality životního prostředí ale i k udržení trvalých hodnot.

Pokud ve firmě hledáte, kde by se daly efektivně šetřit energie, je vhodné si na pomoc pozvat odborníky. Těmi je společnost Buildsys a.s. Jedná se o dynamickou, neustále se rozvíjející společnost jejíž hlavní činností jsou komplexní řešení pro úspory energií a systémy řízení budov. Klíčem k úspěchu firmy jsou zkušení profesionálové, kteří klientům díky svým dlouholetým odborným znalostem nabízejí služby na vysoké úrovni ať už jde o návrhy, audity, projektování, realizace a řízení projektů nebo o služby a servis.

S energetickou šetrností budov jde ruku v ruce automatizace budov. Moderně vybavená budova z pohledu řízení budovy (někdy označováno jako tzv. „Inteligentní budova“) je jeden komplexní integrovaný celek, ve kterém jsou systémy propojeny do jedné komunikační/vizualizační platformy a řízené technologie jsou schopny spolu vzájemně komunikovat. Srdcem budovy je zcela jednoznačně řídicí sytém nazývaný MaR (provozní soubor měření a regulace). Systém měření a regulace zajišťuje zejména řízení připojených technologií TZB (technických zařízení budov) jako jsou vytápění, větrání/vzduchotechnika, klimatizace, chlazení. Pro víc informací se neváhejte obrátit na společnost Buildsys.