Kde se ubytovat v Beskydech? V hotelu RADEGASTŮV ŠENK. 

Kde se ubytovat v Beskydech? V hotelu RADEGASTŮV ŠENK. 

Horské pásmo Beskyd rozprostírající se na území Česka, Polska a Slovenska patří mezi nejkrásnější přírodní skvosty, které lze v našich končinách navštívit. Za největší lákadla Beskyd pak lze označit kupříkladu Lysou horu, Satinské vodopády či Pustevny. Rozhodnete-li se i vy začít objevovat tato čarokrásná místa, tak vězte, že vám na to jeden den opravdu stačit nebude – Beskydy jsou tedy ideální destinací pro trávení dovolené či na víkendový pobyt. S tím ale úzce souvisí i nutnost obstarat si ubytování v Beskydech

To ale naštěstí není vůbec žádným problémem. Jednou z nejlepších voleb je hotel Radegastův Šenk, který sídlí v Nošovicích, jež díky své strategické poloze nabízí vše krásné z Beskyd doslova na dosah ruky. Není tedy divu, že tento hotel je považován za vstupní bránu do Beskyd. Zastavit se tu ale můžete nejenom pokud máte následně zamířeno do hor, ale tento nově zrekonstruovaný hotel nabízí i sám o sobě dostatek zábavného vyžití, že čas v Beskydech můžete trávit přímo v něm a jeho blízkém okolí.

 Čeká tu na vás nespočet služeb a kvalitní stravování.

Tento malebný penzion Beskydy je plně uzpůsoben potřebám hostů a nachází se v něm kupříkladu i půjčovna a nabíječka elektrokol, díky které získáte možnost si vyrazit na kole po Beskydech, aniž byste museli být zdatnými sportovci. Nechybí dokonce ani bowlingová dráha a kulečníkový stůl, tedy další atrakce, jež vám dokáží zpříjemnit pobyt v tomto moderně zařízeném hotelu.

Stejně tak hotel Radegastův Šenk je opatřen prostorným konferenčním a společenským zázemím, jež nabízí možnosti pořádání rodinných, společenských i firemních akcí, potažmo různých konferencí či školení. Zkrátka využít toto ubytování k poznávání krás Beskyd můžete za každých okolností.

V neposlední řadě nesmíme opomenout ani na výbornou restauraci s pestrou a bohatou nabídkou jídel, která je součástí tohoto hotelu. Díky propojení s Pivovarem Radegast si můžete vychutnat pivo Radegast Ryze hořké 12 přímo z pivních tanků na každém baru v té nejlepší kvalitě. Do Radegastova Šenku se tedy můžete vypravit i za gastronomickými zážitky.