K zemi šetrně

K zemi šetrně

Téměř každý si jako dítě alespoň jednou hrál s lopatkou na pískovišti a náramně se bavil tím, že může písek přesouvat kam se mu zlíbí, kupit ho na sebe a vytvořit tak třeba hrad. Až člověk vyroste, jeho pískovištěm se stává celý okolní svět. Písek se změní na těžší zeminu, nejčastěji hlínu a lopatka zase na pořádný rýč. To člověku dává možnost dělat velké věci. Například vykopat si základy pro svůj nový dům. Tato činnost je pro něj samotného ovšem náročná a tak si zavolá na pomoc firmu, která má k dispozici patřičné stroje.

Stroji potřebnými pro všechny možné zemní práce jsou rypadla, nakladače a v neposlední řadě plejáda bagrů. Celou touto sbírkou se může pyšnit firma OPEN RE-ECO. Jedná se o stavební firmu realizující: výkopy při zakládání staveb i samotné betonování základové desky, výstavbu inženýrských sítí od vodovodních řadů po plynovodní řády, výstavbu místních komunikací, parkovišť a chodníků, výstavbu sportovišť či regulaci vodních toků. Dále zhotovuje opěrné drátokamenné zdi a venkovní dlažby.

Firma OPEN RE-ECO disponuje kromě řady rypadel, nakladačů a bagrů i prvotřídní hutnící technikou a nákladními vozidly, takže pro ní není nejmenší problém vyhotovit nejen zemní práce od A do Z. Všechny stroje obsluhují kvalifikovaní a zkušení strojníci připraveni splnit vaše požadavky.

Druhým velmi důležitým bodem je recyklace suti stavebního materiálu. Toho je z každé stavby většinou několik tun. Při použití patřičných drtících a třídících technologií se dá však dobře recyklovat zpět na stavební materiál. Takto recyklovaný materiál je levnější než běžné stavební materiály. Neskonalou výhodu má však recyklace z hlediska ekologie – šetří původní zdroje planety a omezuje ukládání odpadu do země případně na černé skládky. Firma OPEN RE-ECO se tímto tématem svědomitě zabývá a vlastní tak stroje potřebné k recyklaci. Recykláty této firmy mají potřebnou atestaci a proto je lze bez problému využít nejen jako stavební materiál. Kromě recyklace stavební suti firma recykluje – zušlechťuje i vykopanou zeminu ze zemních prací, do které dodává potřebný humus a další zlepšující látky. Pokud potřebujete zhotovit něco z výše zmíněného nebojte se firmu OPEN RE-ECO oslovit a nemusíte se bát, že šlápnete vedle.