Kam za účetnictvím v Běchovicích a okolí?

Kam za účetnictvím v Běchovicích a okolí?

Sídlí vaše firma na Praze 9, nebo v této městské části podnikáte a hledáte spolehlivou účetní firmu z okolí, která se za vás postará o všechny zákonem stanovené povinnosti v oblasti účtování, daní a zpracování mezd? Pak vězte, že je pro vás jako dělaná účetní firma FADUP spol. s r.o., která sídlí v pražských Běchovicích na adrese Podnikatelská 553. Ta vám totiž může nabídnout vše, co si od kompetentní účetní společnosti můžete slibovat – od bezchybnosti až po dodržování všech termínů.

Navíc FADUP je skvělou volbou nejenom v situaci, kdy hledáte cenově dostupné a spolehlivé účetnictví Běchovice, ale též když hledáte takovéto účetnictví po celé ČR – díky tomu, že vám účetnictví povede externě, tak nezáleží ani na tom, jestli jste z Prahy, či nikoliv. Zkrátka běchovická účetní společnost FADUP dokáže pomoci s účtováním všem firmám a podnikatelům napříč všemi kraji.

U účetnictví do zdaleka nekončí. Co dále ve FADUPu umí?

Ačkoliv primární část nabídky služeb této účetní kanceláře sídlící v Praze-Běchovicích tvoří pochopitelně vedení účetnictví, tak rozhodně nejde o jedinou službu, kterou FADUP svým klientům nabízí. Dále si tu lze nechat kupříkladu zpracovat i daňové přiznání – pro daňové přiznání Běchovice už tedy jedině do FADUPu! Obecně je tu velký důraz kladen na náležitosti související s daněmi, důkazem budiž, že se tu za vás postarají i o DPH.

Mezi další služby této běchovické účetní kanceláře dále patří i zpracování mezd, které vám ušetří hodiny času, jež byste jinak museli věnovat tomuto každoměsíčnímu martýriu. Shrnuto podtrženo, nabídka účetní firmy FADUP tak čítá vedení účetnictví, daňové evidence a zpracování mezd. Zapomenout nesmíme ani na poradenství, ani to totiž nechybí v repertoáru této účetní firmy s maximálně individuálním přístupem.