Největší výběr kočárků na Vysočině najdete v Kočárky Jany

Největší výběr kočárků na Vysočině najdete v Kočárky Jany

Příchod dítěte na svět je pro rodinu velikou radostí. Zároveň je to velká životní událost, na kterou je třeba se připravit dopředu. Jednou z věcí, které určitě budete řešit, než se miminko narodí, je výběr kočárku. Kočárek musí být dostatečně praktický pro potřeby maminky, a dostatečně pohodlný pro miminko. Dnes je výběr obrovský a každému rodiči vyhovuje něco jiného. Proto je vždy dobré, si kočárek pořádně prohlédnout na prodejně. I tak vás ale čeká spousta informací, které na vás prodavači vychrlí a je dobré předem vědět, na co si při koupi kočárku dávat pozor.

Zaměřte se na skladnost kočárku. Využijte příležitost osobního nákupu a na prodejně si vyzkoušejte složení. U většiny kočárků lze odejmout vaničku od podvozku což usnadňuje manipulaci při skládání do kufru auta. Pokud je kufr auta menších rozměrů demontáží koleček dosáhnete lepší skladnosti. Zaměřte se také na druh podvozku a typ kol, nejčastější jsou dva typy, otočná přední kola (kola otočná o 360˚) nebo pevná kola na klasickém podvozku. Kočárek s otočnými předními koly má lepší jízdní vlastnosti po rovném terénu (např. obchodní centra, ulice měst atd.). Kočárek s pevnými koly na klasickém podvozku se lépe houpe a má lepší jízdní vlastnosti v nerovném terénu (příroda atd.). V neposlední řadě se zaměřte také na korbičku, opět se rozdělují dva typy – látkové a plastové.

Pokud si na Vysočině chcete kočárky důkladně prohlédnout, vyzkoušet si je a poradit se se zkušenými odborníky, navštivte nově otevřenou prodejnu Kočárky Jany. Najdete ji pouhých 200 m od centra City Park a 200 m od Masarykova náměstí. Na prodejně najdete široký sortiment kočárků i dětských potřeb značek známých evropských výrobců všech cenových kategorií. S výběrem vám na prodejně poradí zkušený specialista, kočárek si můžete zkusit složit, vyzkoušet ho v terénu, a navíc máte možnost si ho na prodejně nechat uskladnit až do samotného příchodu dítěte na svět.