Restaurace v Uherském Brodě nabízí skvělý gurmánský zážitek i pronájem salonku

Restaurace v Uherském Brodě nabízí skvělý gurmánský zážitek i pronájem salonku

Prázdniny se sice chýlí ke konci, to však neznamená, že se nemůžete během zbývajících dní, ale i kdykoliv během roku vydat objevovat česká města. Uherský Brod, ležící ve Zlínském kraji, je známý především díky J. A. Komenskému, který zde prožil dětství. Turisty tak kromě nádherné okolní přírody láká muzeum věnované učiteli národů, městská památková zóna a pro rodiny s dětmi je k dispozici zábavný program v podobě aquaparku nebo planetária.

 

Během nabitého programu jistě výletníkům vyhládne, a můžou tak zamířit do oblíbené brodské restaurace Viktoria. V útulném prostředí si můžete vybrat z nabídky chutného jídla z denního menu. Restaurace je otevřena denně, s výjimkou neděle, od rána do nočních hodin, v pátek a sobotu se můžou zákazníci zdržet v zařízení až do 1 hodiny ranní.

Restaurace Uherský Brod nabízí zákazníkům špičkový servis, milou obsluhu, potěší jistě i možnost platit rozličnými stravenkami. I při rostoucí inflaci jsou ceny restaurace velmi příznivé, z nabídky je možné si denně vybrat vždy ze čtyř jídel, k menu náleží i lahodná polévka. Pokud si z denního menu nevyberete, nemusíte zoufat, ve Viktorii jsou k dispozici i minutky a stálá nabídka. Na domácí kuchyni si pochutnají milovníci všech druhů masa, ryb, sladkých jídel, hranolek, teplých i studených pokrmů. Aby vám nevyschlo, nápojový lístek nabízí několik druhů alkoholických i nealkoholických nápojů, ať horkých na zahřátí během zimních měsíců či studených na boj proti letním tropům.

V restauraci se nachází také salonek pro 20 až 30 osob ideální pro nerušené rodinné oslavy, ročníkové srazy, firemní akce či smuteční hostiny. Kromě rezervace salonku je možné pořídit v restauraci praktické dárkové poukazy různých hodnot. Pro maximální pohodlnost zákazníků patří k zázemí restaurace také parkoviště.