V restauraci Bystřice si pochutnáte na beskydských specialitách

V restauraci Bystřice si pochutnáte na beskydských specialitách

K dobré dovolené neodmyslitelně patří i výborné jídlo, skvělé pivko a vědomí, že člověk nemusí týden vařit a jen si užívá. Proto není nic neobvyklého na dovolené chodit do restaurací a užívat si gurmánské zážitky a poznávat kromě přírody a památek i jemná specifika místních kuchyní. Pokud se chystáte do Beskyd a okolí, určitě navštivte restauraci Bystřice. Bystřice je malebná podhorská obec nacházející se na Česko-Slovensko – Polském pomezí, v nadmořské výšce 350–780 m n. m. Ze všech stran ji obklopují beskydské vrchy Čantoryje, Javorový, Ostrý a Kozubová a proto je velmi oblíbeným výletním místem. Z obce se všemi směry rozbíhají cyklistické i turistické trasy, je to kousek jak do české, tak i polské části Beskyd a okolí nabízí celou řadu krás a zajímavostí.

V restauraci Bystřice si po náročném výletu můžete pochutnat na světových i českých, a dokonce místních beskydských specialitách, každý den máte na výběr z pestrého menu. Pivaře jistě potěší vychlazený čepovaný Radegast, Pilsner nebo Kozel. Kapacita restaurace je 100 lidí a v létě je k dispozici prostorná terasa, proto se o místo nemusíte bát ani ve špičce. Ať už dojedete na kole, nebo autem s parkováním si starosti dělat nemusíte.

Pokud by po celém dni výletů nebyl váš sportovní duch ještě dostatečně uspokojen, nabízí restaurace také bowling Bystřice. můžete si zahrát na třech bowlingových drahách s automatickými stavěči. každý hráč si může navolit vlastní nastavení hry. Kromě příjemného posezení a výborného jídla vám restaurace Bystřice nabízí také možnost pořádání společenských a firemních akcí, oslavy, svatby, promoce, školení, prezentace nebo rauty, večírky a další. K dispozici jsou dva salonky s kapacitou 50 osob. Přijďte si užít výborné jídlo, skvělou atmosféru a zahrát si bowling a zpestřete ještě víc svou dovolenou, nebo všední večer.