Může být ošetření u zubaře bezbolestné?

Může být ošetření u zubaře bezbolestné?

Řada lidí má strach ze zubařů. Někdy je opodstatněný například špatnými vzpomínkami z dětství na bolestivé zákroky, většinou však je částečně iracionální a v dnešní době už i zbytečný. Díky moderním postupům a poznatkům se stomatologie, stejně jako všechny obory, hýbe mílovými kroky vpřed s dnes už je možné všechny zákroky provádět bezbolestně. Anestezie je dnes už zcela běžným postupem, ať už jde o plombu nebo jiný zákrok, zubař vám znecitliví oblast, ve které bude zákrok provádět. Díky povrchové anestezii neucítíte ani místo vpichu a sami se budete divit, že už máte zákrok za sebou. Proto, abyste mohli být při návštěvě zubaře zcela v klidu je však potřeba si najít takového stomatologa, kterému budete zcela důvěřovat, který vám vše vysvětlí a pomůže vám cítit se v jeho péči bezpečně.

V Brně nové pacienty přijímá MUDr. Ivana Ambrozová. Ve své stomatologické ordinaci klade důraz především na prevenci onemocnění zubů a ústní dutiny. Pravidelné prohlídky a rentgenové snímky dokážou odhalit i malé kazy, a tím zabránit rozsáhlým destrukcím zubu. Při práci je samozřejmostí použití lokální anestezie, která zabezpečí bezbolestnost výkonu. Mimo to se tato zubní lékařka Brno zaměřuje na komplexní péči v rámci zachované, estetické i léčebné stomatologie. Zubařka má je svým pacientům vstřícný přístup, vždy vysvětlí, jaké zákroky vás čekají a pomůže vám, abyste se nebáli. Zároveň respektuje individuální přání svých pacientů.

Stomatologická ordinace MUDr. Ambrozové je moderně zařízená a vybavená nejnovějšími přístroji a pomůckami, díky kterým vám zajistí jen tu nejlepší péči o váš chrup. Zubní lékařka nabízí také poradenství a řadu nadstandardních služeb z oblasti estetické stomatologie, jako je například bělení zubů a další.