stanislav kojecký

Odpady Kojecký

Naše firma se specializuje na kompletní nakládání s odpady. Jsme na trhu od roku 1991. Služby provádíme pro firmy i soukromé osoby. Disponujeme moderní technikou, služby provádíme v souladu s platnou legislativou.

Rychlý kontakt

602 711 844

Spokojení klienti

Rychlé jednání

Časová flexibilita

O nás – Odpady Kojecký

ODVOZ FEKÁLIÍ NA MORAVĚ A ZLÍNSKU

Ne každá domácnost či firma je napojena na veřejnou kanalizaci, nebo má k dispozici na vlastním pozemku výkonnou čističku odpadních vod. Podobná situace je u celé řady rekreačních chat, chalup a jiných obytných objektů, které se nacházejí většinou v odlehlých částech Zlínského kraje. Ve všech těchto případech mají jak fyzické, tak právnické osoby septik, ze kterého je potřeba pravidelně odvážet fekálie. Touto činností se zabývá naše firma, jejímž majitelem je pan Stanislav Kojecký z obce Ludslavice.

Vývoz septiků, žump a jímek

Naše firma se specializuje na odvoz a likvidaci odpadů. Součástí vývozu je i řádný proplach septiků, žump a jímek. Provádíme také vývoz kalů z čističek a tukových kuchyňských lapolů. Vedle těchto činností nabízíme především zájemcům z oblasti stavebnictví čištění fekálních kontejnerů a sociálních zařízení, která jsou umístěna na staveništích.

Ekologická likvidace odpadů

Všem zákazníkům z řad fyzických i právnických osob vystavujeme po dokončení vývozu doklad o ekologické likvidaci na všechny likvidované odpady. Jelikož máme k dispozici moderní techniku a naši pracovníci jsou profesionálové, kteří uplatňují své bohaté zkušenosti a dovednosti ve prospěch zákazníků. Pokud chcete mít klid a jistotu, že vám septik či žumpa nepřeteče, můžete si u nás objednat pravidelné vyvážení a ekologickou likvidaci odpadů. Postaráme se i o proplach a vyčištění septiků, jímek, žump a dalších odpadních zařízení. Odpadnou vám i starosti s vyřizováním potřebných dokladů, které požadují kontrolní orgány.

Kde provádíme naši činnost?

U nás si můžete objednat jak pravidelné vyvážení nejrůznějších odpadních zařízení, tak jednorázový odvoz fekálií. Čekací lhůty jsou u nás velice krátké, ale v případě nenadálého problému či havárie k vám okamžitě přijedeme, ať už k tomu dojde ve Zlíně, Kroměříži, Valašském Meziříčí, Uherském Brodu, Vizovicích, nebo i malých obcích všech okresů, kterými jsou vedle Zlína Vsetín, Kroměříž a Uherské Hradiště. Přijedeme i do malých obcí, jako jsou Babice, Dřínov, Hluk a všechny ostatní.

Nezávazná poptávka