Vaši čtyřnozí přátelé si zaslouží jen tu nejlepší péči

Vaši čtyřnozí přátelé si zaslouží jen tu nejlepší péči

Jakmile přijde do rodiny domácí mazlíček, velmi brzy se stane nenahraditelným členem domácnosti a přiroste nám k srdci. Proto je jen přirozené, že pro ně chceme jen to nejlepší, dát jim veškerou péči a lásku. A když domácí mazlíček onemocní, že se o něj strachujeme. Pokud vašeho čtyřnohého přítele potkají zdravotní problémy nebo se vám na něm něco nezdá a máte pochybnosti, můžete navštívit Veterinární ordinaci Stříbro a Bor u Tachova. Tato ordinace je vybavena moderními technologiemi a vašim zvířátkům poskytne jen tu nejlepší odbornou péči, aby bylo zase brzy ve formě a dělalo vám radost.

Veterina Stříbro je vybavena moderními technologiemi – ultrasonografický přístroj sloužící k určení březosti a diagnostice akutních i chronických stavů, digitály rentgen, který umožňuje okamžité vyvolání snímků, nechybí ani krevní analyzátory pro hematologické, biochemické vyšetření, stanovení hormonu štítné žlázy, stanovení protilátek na boreliózu. V ordinaci je také optický mikroskop pro vyšetření močového sedimentu, krevní nátěry, cytologie, ultrazvuk a odstranění zubního kamene a cryopen k odstraňování patologických výrůstků na kůži, pro ošetření měkkých tkání – bez anestezie.

Veterinární ordinace Stříbro díky tomu zvířata vždy léčí na základě podrobné a důsledné diagnózy. V ordinaci provádí preventivní chirurgické zákroky (kastrace fen, psů, koček, kocourů) i se zaměřují na akutní stavy (pyometra, močové kameny, císařský řez). U malých zvířat je samozřejmostí očkování, čipování, antiparazitní program i krevní rozbory a léčebná péče. Prioritou ordinace je osobní přístup ke každému čtyřnohému pacientovi i k jeho majiteli. Zaměřují se také na hospodářská zvířata a drží pohotovost pro akutní případy. Pro hospodářská zvířata ordinace nabízí odčervovací a očkovací programy, pomoc s náročnými porody, kastrace i úpravu paznehtů.