Víte, co je a kde sehnat kvalitní jazýčkové relé?

Víte, co je a kde sehnat kvalitní jazýčkové relé?

V angličtině reed relay, je typ relé, které používá elektromagnet k ovládání jednoho nebo více jazýčkových spínačů. Relé je obecně elektricky ovládaný spínač, který se skládá se ze sady vstupních svorek pro jeden nebo více řídicích signálů a sady svorek provozních kontaktů. Spínač může mít libovolný počet kontaktů ve více kontaktních formách, jako jsou spínací kontakty, rozpínací kontakty nebo jejich kombinace. Kontakty jazýčkového relé jsou z magnetického materiálu a elektromagnet na ně působí přímo, aniž by k jejich pohybu vyžadoval kotvu. Kontakty jsou utěsněny v dlouhé úzké skleněné trubici a jsou chráněny před korozí. Skleněná obálka může obsahovat více jazýčkových spínačů nebo lze do jediné cívky vložit více jazýčkových spínačů a ovládat je současně.

Automatizovaný testovací systém je kombinací hardwaru a softwaru, kteří dohromady zajišťují automatické testování hardwaru pro testovaný produkt. Testovací systém by mohl sloužit pro validaci produktu během fáze návrhu nebo pro ověření produktu během výroby. Pokud potřebujete automatický testovací systém, nebo jazýčkové relé, můžete kontaktovat firmu Pickering Interfaces. Tato firma nabízí zvýšení efektivity vašeho inženýrského týmu spoluprací s kolektivní, kreativní a agilní kulturou firmy Pickering. Nabízejí produkty a služby pro zefektivnění vývoje a nasazení výkonných elektronických testovacích a ověřovacích systémů.

Tato firma také nabízí design a manufakturu kvalitní jazýčkových relé a jiných řešení konektivity. Pickering má 50 let zkušenosti v manufaktuře jazýčkových relé podle nejvyšších možných standardů. Relé Pickering nabízejí kvalitu sestavení i v integritě signálu, které se nevyrovná žádné jiné polovodičové řešení. Relé Pickering mohou přepínat mikrovolty na kilovolty, mikroampéry na ampéry, hertze na gigaherteze, vše s extrémně rychlými spínacími časy. Není divu, že některé z největších testovacích a měřicích odvětví na světě trvají používají jazýčková relé Pickering. Přestože firma standartně nabízí 3letou záruku, tak si firma vybudovala pověst spolehlivosti a její produkty mají dlouhou životnost, obvykle 15 až 20 let. Je pravděpodobné, že relé od lokálních dodavatelů jsou daleko od kvality této firmy a vy budete mít lepší zkušenost s jazýčkovými relé Pickering.