Mějte jistotu, že je vaše účetnictví vedeno odborně a správně

Mějte jistotu, že je vaše účetnictví vedeno odborně a správně

Rozrůstání firmy každému podnikateli přináší potěšení, protože ví, že se mu daří. Zároveň se s tím pojí i starosti, s nabíráním zaměstnanců je třeba řešit personální a mzdovou agendu. Také je třeba mít v pořádku účetnictví. Na vše nemůže být člověk sám a kdo není studovaný účetní, nejspíše se bude v paragrafech ztrácet, proto je lepší tuto práci svěřit do rukou profesionální firmy. Své účetnictví můžete bez obav svěřit poradenství Deming. Firma nabízí kompletní účetní servis – vedení podvojného účetnictví i daňové evidence, rekonstrukci účetnictví, komplexní vedení mzdové agendy. Všechny výstupy pro vás přehledně zpracuje do podoby tabulek, grafů nebo výpisků i vás zastoupí na úřadech.

Pokud se rozhodnete svěřit své účetnictví do rukou poradenství Deming, budete mít jistotu, že vaše účetnictví je vedeno odborně a správně (se zárukou) i jistotu, že při vedení účetnictví nebude docházet k časovým výpadkům způsobených nemocí, dovolenou, neznalostí, neodborností nebo fluktuací vlastních zaměstnanců. Také oproti tomu, když byste si vedli vlastní účetnictví ušetříte náklady na administrativu. Odborná firma také zná všechny vyhlášky a paragrafy a můžete si být jistí, že vám neuteče žádná sleva a budete platit přesně tolik kolik musíte a ani o korunu víc. V případě chyby nese zodpovědnost právě účetní firma, která je pro tyto případy pojištěná.

Mzdová a personální agenda patří k těm nejsložitějším. Její zpracování se týká zaměstnanců i úřadů. Už ve chvíli, kdy najmete prvního člověka na jakoukoliv smlouvu jste povinni ji vést. I o to se může Deming postarat za vás. Firma zajistí výpočet mezd v daném měsíci, připraví výplatní pásky pro zaměstnance, zpracuje mzdovou uzávěrku pro účetnictví, odvede sociální a zdravotní pojištění i měsíční zálohy na daň z příjmů.