Gladiatools vám zajistí opravy hydraulických čerpadel a hydromotorů všech typů

Gladiatools vám zajistí opravy hydraulických čerpadel a hydromotorů všech typů

Když se rozbije průmyslový lis nebo zemní stavební stroj, nejspíš nebudete hned vyměňovat celý nákladný stroj, Důležité je zjistit, v čem je problém a opravit danou součástku. Pokud zjistíte, že problémem je hydraulické čerpadlo nebo hydromotor, je tu pro vás firma Gladiatools, která se specializuje na opravy hydromotorů a hydraulických čerpadel. Firma opravuje i repasuje zubová čerpadla pro stavební a zemědělské stroje stejně jako pístová axiální čerpadla pro traktory a kombajny. Gladiatools má trvale na skladě všechny nejčastěji potřebné náhradní součástky, díky čemuž opravu dokáže zajistit v krátkém čase. Pokud nejsou nějaké díly dostupné, vyrobí je firma na vlastních CNC obráběcích strojích. Díky tomu zvládne opravit a repasovat i velmi staré hydromotory.

Dále vám také opraví pístová radiální čerpadla a hydromotory, které slouží pro pohon kol smykových nakladačů, samochodných postřikovačů nebo hlavic harvestorů. Na kvalitní a rychlý servis se můžete spolehnout také u lamelových čerpadel a hydromotorů. Lamelová čerpadla se pro svůj tichý chod a vysoký výkon nejčastěji využívají v průmyslu a ve stavebnictví. Firma zajišťuje opravy čerpadel všech značek a typů. Součástí služeb firmy Gladiatools jsou také opravy koncových převodů pracovních strojů. Nejčastěji se jedná o převody pro pohon planetové převodovky, u které jsou využívány axiální pístové hydromotory a orbitové hydromotory.

Kromě toho všeho se Gladiatools zaměřuje také na výrobu ručního nářadí, především na stahováky na ložiska. Nářadí má vysokou kvalitu materiálu, precizní zpracování a dlouhou životnost, a především firma vyrábí specifické nářadí na přání. Práce Gladiatools realizuje pro malé i velké firmy z České i Slovenské republiky. Servisní dílny firmy se nacházejí ve Slušovicích v okrese Zlín, zařízení na servis je možné doručit, jak osobně, tak i zásilkou.