Urbanisté a architekti se starají, aby se ve městech žilo příjemněji

Urbanisté a architekti se starají, aby se ve městech žilo příjemněji

Na město se dá pohlížet jako na organismus. Roste, mění se, přizpůsobuje se potřebám lidí i krajiny. Rozvoj města, jeho plánování a přetváření, tak, aby tvořilo funkční celky, má na starosti disciplína zvaná urbanismus. Urbanistické projektování navrhuje uspořádání sídel i navazujících částí krajiny a úzce tak souvisí s architekturou i územním plánováním. Moderní města se neobejdou bez moderního plánování. Města budoucnosti by měla být vyvážená, co se týká dopravy, práce, bydlení, zábavy i kultury a památek. Urbanisté by měli být nejenom skvělí architekti, ale měli by to být lidé, kteří danému místu rozumí, znají jeho potřeby a dokážou do úvah zahrnout potřeby jeho obyvatel i krajiny.

V Třebíči má za sebou úspěšně realizovanou řadu projektů a pracuje na mnoha dalších ateliér DIS projekt. Tento ateliér má za sebou více než dvacet let v oboru, přes sto dvacet realizovaných projektů, stovku urbanistických řešení i čtyřicet územních plánů. Tým architektů a projektantů zajistí komplexní servis při zpracování projektů staveb pro bydlení, staveb veřejných, návrhů interiérů ale i urbanistických koncepcí a územních plánů. Když si na svou zakázku najmete architekta Třebíč budete mít jistotu, že vaše stavba bude esteticky splňovat veškeré vaše požadavky, bude mít ucelený design a bude naprosto vyhovovat vašim nárokům na její využití. Projektant Třebíč se zase postará, aby tavba byla jednoduchá a trvanlivá, stabilní a bude mít správně zpracovaný projekt.

Kancelář DIS projekt si zakládá na individuálním přístupu ke každé zakázce a snaží se popojit kreativitu s profesionalitou. při své práci využívá nejmodernější výpočetní a reprografickou techniku a všichni pracovníci ateliéru jsou členy České komory architektů a Hospodářské komory Třebíč. Za dobu své existence získal ateliér mnoho prestižních ocenění.