Skvělé místo pro pořádání cateringových akcí bez starostí

Skvělé místo pro pořádání cateringových akcí bez starostí

Když se řekne catering, spousta z nás si představí velké firemní akce či svatby. Skvělé občerstvení bez příprav a bez starostí s obsluhou se však nemusí týkat jen akcí, na kterých je třeba sto lidí. V poslední době tak služeb cateringu lidé stále více využívají i pro rodinné oslavy či přátelské sešlosti.

Kromě příležitostí využívání cateringu se významně proměnilo také jídlo na něm servírované. Zatímco ještě před pár lety byl catering ve znamení obložených mís se šunkou, salámem a sýrem, dnes talíře na akcích zdobí caprese, uzený losos, marinovaná žebra nebo třeba sushi. Jídlo už tak na akcích neplní jen funkci nasycení hostů, ale je také zdrojem gastronomických zážitků.

Kromě samotného jídla je od cateringových firem také stále častěji vyžadováno zajímavé zázemí, ve kterém se akce mohou uskutečnit. Nejen že vlastní domov či zahrada hostitelů nemusí být dost velká, ale pronajaté prostory poskytují také větší svobodu pořadatelům akce, kteří se nemusí starat o úklid nádobí a pohodlí hostů.

Romantický Penzion U parku ve městě Rumburk je oblíbeným lákadlem nejen pro firemní večírky či teambuildingové akce. Zázemí penzionu a cateringové služby, které nabízí, si oblíbily i rodiny na oslavu významných událostí. Kromě gastronomických zážitků v podobě dokonalé kombinace chutí se personál penzionu postará také o veškerou přípravu a průběh akce, a to přesně podle vašich představ. Další výhodou je také příjemné zázemí, ve kterém mohou hosté nejen strávit příjemné chvíle s přáteli či kolegy, ale po oslavách zde také přenocovat. Právě nocleh je často něčím, co hostitelé ve svých domovech nabídnout nemohou, jelikož nemají dost velké prostory, kde by mohli hosty ubytovat. Místo toho jsou často nucení zajišťovat rozvozy hostů do jejich domovů, které jsou pro majitele domů další starostí navíc.

Penzion U parku nabízí kromě oblíbeného cateringu a zázemí pro společenské akce také běžnou restauraci, kterou můžete navštívit, pokud se chcete s prostory penzionu a kvalitou jeho pokrmů blíže seznámit. Penzion disponuje také vlastním parkovištěm přímo v areálu.