Proč chodit do kosmetického salonu a jak vybrat ten pravý

Proč chodit do kosmetického salonu a jak vybrat ten pravý

Stárnutí pleti není jen problém vysokého věku. Věděli jste, že už zhruba od 25 let pokožka začíná stárnout? Postupně se na ní objevují první vrásky, ztrácí svou pružnost, pevnost i schopnost regenerace. Pleť se potupně mění, snižuje se produkce mazu, kůže se vysušuje a je křehčí, také je propustnější pro různé látky a není schopna se správně hydratovat. Samozřejmě, že je správnou péčí možné stárnutí pokožky zabránit, a i do vysokého věku si udržet pleť téměř bez vrásek. A nejsou to krémy, které zaručeně zabraňují vráskám a stárnutí, které vám pomohou. Pokožka si žádá komplexní péči a používání té správné kosmetiky. A právě to vám dopřeje zkušená kosmetička v salónu krásy.

Zkušená kosmetička pleti rozumí a proto nejen, že vám ji ošetří, ale také vám může podle vašeho typu pokožky poradit, jaká kosmetika pro vás bude nejvhodnější. Kosmetický salon Sakura v Táboře disponuje přístrojem S.A.M (skin analyzer machine), který na základě černého fluorescenčního světla umožňuje provádět podrobnou analýzu povrchových i hlubších vrstev pleti. Díky němu může kosmetička zcela přesně určit typ pleti, rozpoznat problémová místa neviditelná pouhým okem, a tak stanovit správný postup při řešení právě vašich kožních problémů. při výběru kosmetického salonu je dále vhodné se již předem podívat, s jakou kosmetickou značkou pracuje. Například už dopředu můžete mít s danou značkou své zkušenosti a nemusí vám vyhovovat. V Salonu Sakura v Táboře kosmetička využívá přípravky značky Artistry.

Roli by také mělo hrát to, jak se v salonu cítíte. při péči o pleť byste si mělo odpočinout, a proto příjemné prostředí a kosmetička dělá opravdu mnoho. Často salóny krásy nabízejí i další služby, například Sakura se zaměřuje také na depilaci nebo na líčení na plesy a další události.