Dobře natištěná reklama přiláká mnoho pohledů

Dobře natištěná reklama přiláká mnoho pohledů

Ať už jde o vizitky, letáčky, plakáty nebo jiné propagační materiály, nejen jejich design ale i kvalita tisku přitáhne zrak a zaujme. Proto byste si na ní měli vždy dávat záležet a vybrat si spolehlivou a profesionální tiskárnu, která vaši zakázku zpracuje s maximální pečlivostí. Právě to a nic méně můžete čekat od tiskárny CV Print v Domažlicích. Tato tiskárna se již přes osmnáct let věnuje ofsetovému tisku, malonákladovému tisku i výrobě blahopřání. Tiskárna neváhá spolupracovat se zahraničními firmami, díky čemuž může zaručit opravdovou kvalitu své práce.

Z metod tisku nabízí CV Print například možnost thermotisku, který získává v reklamě stále širší uplatnění. Spočívá v přímém přenosu barviva z barvicí pásky za tepla a pod tlakem na speciální folii. Barvivo přenáší tisková hlava, která ho žehlí do povrchu folie. Jako další metodu tisku nabízí foliotisk v různém barevném provedení. Na ozdobení například svatebních pozvánek nebo leporel a vizitek je originální, a přesto tradiční metodou slepotisk. Jedná se o vyražení reliéfu určitého vzoru do struktury papíru. Mimo ozdobné účely může sloužit i pro úřední dokumenty jako jsou třeba vysokoškolské diplomy. Oblíbenou metodou je také glitter, neboli potřpytkování. Lesklé tiskoviny snadno zaujmout a přilákají pohledy.

Každá zakázka musí být také náležitě zakončena. Standartní procedurou je řezání, pokud si ho z nějakého důvodu nepřeje, zpracuje CV Print výřez o rozměrech 400 x 300 mm. Další často žádanou potiskovou úpravou je perforování neboli děrování. To je vhodné pro vstupenky nebo kupóny. Jedná se o přerušované proděravění, které umožňuje jejich snadné odtržení. Dále se často využívá zlom neboli falcování. Využijete ho u brožur, letáků nebo ohýbaných prospektů, kdy je papír přesně složen a vy ho dostanete ve finální podobě.