Autodoprava, která splní i ty nejnáročnější požadavky

Autodoprava, která splní i ty nejnáročnější požadavky

Kurýrní služby jsou dnes v byznysu takřka nepostradatelné. Přestože většinu věcí si dnes můžeme vyřídit, objednat i zaplatit online, bez toho, aby nám zboží někdo fyzicky přivezl, se zkrátka neobejdeme. A to platí nejen pro běžné zákazníky, ale také pro firmy mezi sebou navzájem. Spousta podnikatelů dnes nakupuje, nebo naopak dodává zboží do zahraničí, přičemž ne každý má vlastní autodopravu, aby ho k odběratelské firmě doručil svépomocí. V těchto chvílích přichází na řadu spediční firmy, které tyto služby poskytují. Zatímco někteří dopravci nabízející kurýrní služby zajišťují pouze přepravu zboží, jiní nabízí také pronájmy skladových prostor. Těchto služeb využívají zejména firmy, které nemají k dispozici dostatečně velké prostory, aby své zboží mohly skladovat samy.

Vzhledem k tomu, že přeprava zboží je dnes hojně využívanou službou, najdeme na trhu řadu firem podnikajících v tomto odvětví. Pro laika tak může být těžké vybrat si toho správného dopravce, který beze zbytku splní všechna jeho přání a očekávání. Přestože každému může vyhovovat něco trošku jiného, existují určitá základní pravidla a tipy, kterými je dobré se při výběru přepravní společnosti řídit.

Tím nejdůležitějším je v dnešní době čas. To platí jak v byznysu, tak v osobním životě. Na rozdíl od něj však v byznysu čas znamená také peníze a je proto pochopitelné, že tou největší prioritou při výběru společnosti by měla být rychlost. Tu si pohlídejte nejen co se týče doby doručení zboží, ale také při komunikaci s přepravní společností. Čas od času se může stát, že se objeví nečekaná zakázka a rychlost komunikace a domluvy s dopravcem je v tomto případě klíčová. S tím se pojí také flexibilita a individuální přístup přepravní společnosti k vaší firmě. Dobré například je, když máte možnost si vybrat čas, ve který chcete zboží obchodnímu partnerovi doručit, případně si připlatit za expresní dodání. Určitou vizitkou společnosti je také chování kurýra. Pokud se jedná o člověka, který bez většího zájmu zboží naloží do auta a převeze, aniž by si překontroloval číslo zásilky a vystavil potvrzení o převzetí, měli byste zbystřit.

Autodoprava Josef Vávra je firma s téměř dvacetiletými zkušenostmi, jejíž hlavní prioritou jsou spokojení zákazníci. Firma nabízí mezinárodní i vnitrostátní kamionovou dopravu a spedici, přičemž poskytuje kurýrní služby v expresním režimu, přepravu JUST IN TIME, přepravu celovozových i kusových zásilek a další služby. Přeshraniční kamionovou dopravu firma zajišťuje po celé západní Evropě, přičemž jejími nejčastějšími cílovými zeměmi jsou Německo, Španělsko, Anglie a Benelux. Firma se řídí heslem, že zákazník musí učinit co nejméně úkonů souvisejících s přepravou zásilek. Autodoprava Josef Vávra dbá také na to, abyste byli o stavu vašich zásilek neustále informováni a mohli tak sledovat přepravu v reálném čase. To vše dohromady s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi, jehož konkrétním potřebám a požadavkům se firma snaží vyhovět, zajišťuje k časové i finanční úspory na všech stranách.