Střechy na klíč jedině od ROBROOF 2004, s.r.o.

Střechy na klíč jedině od ROBROOF 2004, s.r.o.

Jakmile si postavíme rodinný dům, je velký předpoklad, že v něm už zůstaneme až do důchodu. Je proto jasné, že bude čas od času potřeba provézt na domě nějaké úpravy a rekonstrukce, které dům nejen zkrášlí, ale také zvýší komfort našeho bydlení. Zatímco vymalovat pokoj na novou barvu, nebo koupit nový nábytek můžeme prakticky kdykoliv, rekonstrukce střechy je něco, co je třeba si dopředu dobře naplánovat.

Rekonstrukce střechy je jednou z nejzáludnějších a zároveň nedůležitějších renovací, které náš dům budou čekat. Pokud nám do domu nezačne přímo zatékat, nebo nebude viditelně poškozená, může být těžké odhadnout, kdy je ten správný čas na její výměnu. Zatímco někdy stačí vyměnit jen střešní krytina, jindy je potřeba větší zásah v podobě celkové rekonstrukce.

Nejen kvůli časové náročnosti, ale také kvůli vysokým nákladům má proto řada z nás tendenci rekonstrukci neustále odkládat, nebo se dokonce snaží v rámci ušetření střechu opravit svépomocí, aniž by k tomu měli potřebné znalosti. Přestože internet dnes nabízí řadu videí a zaručených návodů, jak se stát kutilem a stavařem doslova za pár minut, nemusí se nám tento experiment vyplatit. Při špatně odvedené práci nás totiž bude celý proces nejen čekat velmi brzo znovu, ale nakonec se nám ještě více prodraží.

Jedním z prvotních signálů, že je se střechou něco v nepořádku, může být ztráta barvy střešní krytiny. Pokud máte plechové krytiny, je dost možné, že jen potřebují ochranný nátěr a celá akce se obejde bez větších investic a rozebírání střechy. Posledním voláním o pomoc je potom zatékání. Jakmile nám do střechy začne zatékat, rozhodně není na co čekat. Čím dříve se do rekonstrukce pustíme, tím méně škody stihne voda napáchat a tím menší opravy nás budou čekat. Pozornost bychom měli věnovat také okapům. Pokud okapy správně neodvádějí vodu, často přetékají či rezaví, je na čase zbystřit. Přelití okapu by mohlo napáchat ještě další škody v podobě poškození fasády, jejichž oprava by nás stála další peníze.

Pokud se chcete spolehnout na kvalitně odvedenou práci a mít s opravou či rekonstrukcí střechy minimum starostí, obraťte se na firmu ROBROOF 2004, s.r.o., která vám zajistí vše od posouzení nutnosti a rozsahu rekonstrukce, přes výběr nejvhodnějšího materiálu, jeho dovozu až po samotnou realizaci. Opravy i výstavby nových střech firma zajišťuje na klíč. Automaticky vám tak odpadají veškeré starosti se sháněním řemeslníků i materiálu. Kromě pokrývačských prací nabízí firma tedy také tesařské a klempířské práce. Před započetím prací vám firma celou nemovitost zaměří a zdarma vypracuje cenovou nabídku.