Pneuservis Mikulovice nabízí příznivé ceny a špičkovou péči o vaše pneumatiky

Pneuservis Mikulovice nabízí příznivé ceny a špičkovou péči o vaše pneumatiky

Pokud jste letos ještě nepřezuli pneumatiky, už je pomalu ten správný čas. Letní gumy na rozdíl od těch zimních nejsou povinné, ale rozhodně se vám vyplatí. Jak by vám řekli v každém pneuservisu, jezdit v létě na zimních gumách je nebezpečné – mnoho testů prokázalo, že při venkovní teplotě 20 °C mají zimní pneu o šest metrů delší brzdnou dráhu než ty letní. Zároveň při brždění dochází k většímu opotřebení běhounu a také větší spotřebě paliva. Tudíž ani z ekonomického hlediska se nevyplatí nepřezouvat pneumatiky.

Pokud právě sháníte nové pneumatiky nebo je potřebujete profesionálně přezout, obraťte se na pneuservis Mikulovice. Nachází se 4 km od Pardubic a najdete v něm veškerý sortiment nových pneumatik pro motocykly, osobní i nákladní vozy a také na zemědělské a stavební stroje. Dále pneuservis nabízí prodej hliníkových a plechových disků. Když poté dvakrát ročně pneumatiky přezouváte, neměli byste zapomenout na vyvážení kol. Pneuservis v Mikulovicích za všechny úkony nabízí velmi příznivé ceny. A vzhledem k tomu, v jakém stavu jsou naše vozovky, kolika nerovnostmi auto projíždí a jaký nápor je kladen na kola, rozhodně se vám vyplatí si je nechat vyvážit. Jinak se to promítne i do volantu, který bude při určitých rychlostech vibrovat. Také si nevyvážením a vibracemi vozu můžete poškodit ložiska, čepy, a nakonec zaplatíte více za opravy.

Pneuservis Mikulovice se dále zaměřuje na opravy defektů pneumatik a hliníkových disků. Nejmodernější stroje a zařízení a dokonale vyškolení pracovníci jsou zárukou perfektně odvedené práce. Pro průrazy běhounu využívají na opravu pneumatiky gumový hřib a kvalitní lepidlo a opravy osobních pneumatik provádí na počkání. Mimo to si pneumatiky hned po vyměnění můžete nechat v pneuservisu uskladnit a nemusíte doma řešit problém s nedostatkem úložných prostor.