Postavit si vlastní dům se dnes opravdu vyplatí

Postavit si vlastní dům se dnes opravdu vyplatí

Trh s nemovitostmi je na vzestupu. To se však nepříznivě projevuje také na cenách bytů, a to zejména ve velkých městech. Byt, který bychom ještě před dvěma lety koupili za dva miliony, má dnes téměř dvojnásobnou hodnotu. A lidé stále nakupují. Protože bydlet zkrátka musí.

Vzhledem k současné situaci, kdy za třípokojový byt v panelovém domě dáme téměř tolik peněz, kolik bychom zaplatili za malý domeček za městem, se čím dál více lidí rozhoduje začít stavět. Stavba vlastního domu má nespočet výhod, počínaje tím, že nemusíme dělat kompromisy a můžeme si všechny místnosti v domě rozvrhnout tak, jak nám to vyhovuje. Další výhodou života v rodinném domě je také větší klid a soukromí, které nám panelový dům zkrátka nenabídne. Při bydlení v bytových domech se neustále musíme ohlížet na to, jestli při oslavách a sešlostech s přáteli nerušíme sousedy, nebo naopak musíme trpět víkendy a odpoledne za zvuku vrtačky, protože se soused rozhodl udělat si malou rekonstrukci kuchyně svépomocí. Nemluvě o tom, že po desáté večer nemůžeme ani zapnout vysavač, protože by si obyvatelé domu mohli stěžovat na rušení nočního klidu.

Život v rodinném domě má mnoho nesporných výhod, ale především jsme v něm sami vlastním pánem. Ani dojíždění do města už dnes nepředstavuje takový problém. Většina rodin má dnes alespoň jedno auto a pokud ne, husté pokrytí hromadné dopravy ho nahradí.

Pokud se i vy chystáte na stavbu rodinného domu, obraťte se na firmu Creative Buildings, s.r.o., která je specialistou ve svém oboru. Firma působí na trhu již více než deset let a je odborníkem na zděnou výstavbu rodinných a bytových domů. Firma vám však může pomoci také v případě, že jste koupili či zdědili starý dům, který potřebuje celkovou rekonstrukci.

Pokud nemáte čas se o stavbu domu starat a sháníte firmu, která vše vyřeší za vás, jste na správné adrese. V nabídce služeb firmy najdete také takzvané stavby na klíč, kdy stavební firmě sdělíte své požadavky, společně vytvoříte projekt, jak by měl váš ideální dům vypadat, dohodnete se na ceně a o víc se nestaráte. Po dokončení stavby si jen přijdete převzít klíč od svého nového bydlení. Firma se mimo jiné postará také o vyřízení stavebního povolení.

Kromě výstavby domů se firma zabývá také realizací vodohospodářských a dopravních staveb. V této oblasti nabízí výstavbu monolitických železobetonových konstrukcí, kanalizací a vodovodů či odlehčovacích komor a dešťových drží. Další činností firmy je realizace pozemních komunikací, a to jak vozovek, zpevněných ploch a parkovišť, tak také chodníků.