Klidnou, bezpečnou a spolehlivou jízdu vám zajistí pravidelná kontrola vozu

Klidnou, bezpečnou a spolehlivou jízdu vám zajistí pravidelná kontrola vozu

Každý chce, aby jeho vůz sloužil tak jak má, aby se v něm cítil bezpečně a aby byl na silnicích spolehlivý. Dobré jízdní vlažnosti a klidnou jízdu zajistí jedině pravidelný servis. V Ústí nad Labem se o pravidelnou údržbu vašeho vozu Citroën ale i jiných značek postarají zkušení technici z firmy Autodíly Špindler. Vybrat si můžete z nabídky servisních paušálů, která zahrnuje pravidelnou prohlídku, přezut pneumatik, čištění klimatizace, kontrolu a dobití akumulátoru a další nezbytné úkony. Frekvence údržby závisí na modelu vozidla, na jeho motoru i podmínkách jeho používání, Pravidelná údržba v autorizovaném servisu je předpokladem nejen pro bezpečnost a jízdní vlastnosti, ale i pro dodržení všech legislativních předpisů a norem.

Bez ohledu na značku vašeho vozu provede technik jeho komplexní kontrolu, upozorní vás na problémová místa a doporučí případné nezbytné opravy, které si můžete nechat v servisu rovnou provést. První povinná technická prohlídka musí být provedena nejpozději před čtvrtým výročím uvedení nového automobilu do provozu. Další prohlídky jsou povinné každý druhý rok. Pravidelná prohlídka obnáší výměnu motorového oleje za nový, odpovídající specifikům motoru vašeho vozu, doplnění provozních kapalin, přečtení pamětí vozových počítačů diagnostickým přístrojem i zkušební jízdu na silnici.

Mimo servis vozů se společnost Autodíly Špindler již od svého vzniku zabývá také podejem náhradních dílů Citroën pro osobní i nákladní automobily. Během let se nabídla společnosti rozšířila i o další značky jako je Tatra, Renault, Volvo a mnoho dalších. Také poskytuje pozáruční servis ale i prodej nových i ojetých vozů. V současné době je firma autorizovaným dealerem zn. Citroën, TATRA, hydraulických ruk z. Palfinger, naftových topení ATESO. Také provádí GO všech typů vozidel T 815 i jednotlivých skupin a agregátů, dále se zaměřuje na lakýrnické práce osobních i nákladních vozidel a montují veškerá elektronická zařízení do osobních a nákladních automobilů.