Největší půjčovna lyžařského vybavení na Moravě

Největší půjčovna lyžařského vybavení na Moravě

Obyvatelé málokteré země mají to štěstí, že si mohou užívat tropická léta i zasněžené zimy. Život v České republice má tu výhodu, že nám každé roční období přináší nové možnosti zábavy, a to zejména té sportovní. Na své si u nás přijdou, jak vášniví cyklisti, tak lyžaři. Kromě sněhu zimním radovánkám přejí také hory, kterých v Česku není zrovna málo.

Obzvláště dětem tak chceme dát možnost, vyzkoušet si co možná nejvíc sportů a najít si koníček, který je bude bavit. V létě s nimi jezdíme na in-linech, na jaře vyrážíme na kola a v zimě je zkoušíme postavit na lyže. Pokud bychom však dětem měli kupovat na každý jeden sport speciální nové vybavení, ze kterého dost možná do další sezóny vyrostou, pravděpodobně bychom se nedoplatili. Nemluvě o tom, že se po pár jízdách a krkolomných pádech můžeme setkat s tím, že naše dítě na sport zanevře a nebude ho chtít dál dělat. Abychom tak dali dětem možnost vyzkoušet si všechny možné sporty a zároveň nás tyto jejich pokusy a omyly nepřivedly na buben, je dobré alespoň na začátek využít služeb některé sportovní půjčovny.

Zatímco kolečkové brusle nejsou až tak nákladnou položkou, lyžařské vybavení už za hubičku neseženeme. Kromě lyží, musíme dítěti opatřit také vázání, lyžáky a samozřejmě také lyžařské hůlky. O helmě a lyžařském oblečení ani nemluvě.

Firma SKIMAX je oblíbenou půjčovnou lyžařského, snowboardového a běžkového vybavení s 20-ti letou tradicí. To však rozhodně neznamená, že v půjčovně najdeme desítky let staré vybavení – právě naopak. Tato největší půjčovna lyžařského vybavení na Moravě nabízí moderní komplety carvingových lyží, běžek, snowboardů či skialpového vybavení. Zákazníci si mohou také vybírat z celé řady sportovních doplňků jako jsou helmy, brýle či páteřáky a to vše nejen pro děti, ale také dospělé.

Abyste si nemuseli výbavu půjčovat pokaždé, když vyrazíte na hory, nabízí firma kromě krátkodobé výpůjčky také půjčení vybavení na celou sezónu. Nebudete se tak muset ohlížet na provozní dobu ani dostupnost vašich velikostí a zvykat si každý víkend na novou výbavu.

Pokud jste už zkušený lyžař nebo snowboardista a chcete si pořídit výbavu přesně na míru vašim požadavkům a vašemu jezdeckému stylu, můžete navštívit SKIMAX STORE, kde najdete kvalitní vybavení a doplňky a k tomu vyškolený personál, který vám představí nejnovější trendy a poradí s výběrem na míru pro vás. Nechybí ani pestrá nabídka lyžařského oblečení značky SPORTALM, kterou si zamilují nejen začátečníci, ale také zkušení sportovci.