Ať jde o rozvod nebo o koupi nemovitosti, nechejte se zastoupit advokátem

Ať jde o rozvod nebo o koupi nemovitosti, nechejte se zastoupit advokátem

Vztahy jsou velmi křehké a snadno se stane, že ačkoliv si člověk maloval, jak s někým zůstane žít šťastně až do smrti, realita mnohdy neodpovídá pohádkám. Jsme jenom lidi, naše názory a sny se mění, vyvíjíme se a snadno se stane, že si se svou drahou polovičku přestaneme rozumět. Ideální je, když se vše stane v poklidu a je možné jako dospělí a rozumní lidé v klidu požádat o rozvod. Mnohdy jsou ale zhrzené city příliš silné a bez prostředníka se neobejdete. Mimo samotného rozvodu je potřeba vypořádat společné jmění manželů, to je často první kámen úrazu. A pokud máte nezletilé děti, které oba milujete a chcete pro ně to nejlepší, pak už věci řešit v klidu a bez advokáta je téměř nemožné.

Proto pokud hledáte někoho, kdo vás zastoupí v oblasti rodinného práva, neváhejte se obrátit na advokátní kancelář JUDr. Jaroslav Pavlas, Ph.D.  Pokud řešíte rozvod a máte nezletilé děti, čekají vás hned dvě soudní řízení. Ještě předtím, než se můžete rozvést musíte vyřešit opatrovnický soud o svěření dítěte do péče a vyrovnání alimentů. S řešením sporů v oblasti výživy a výchovy nezletilých dětí, možností se s nimi stýkat případně s opatrovnictvím má tento advokát bohaté zkušenosti a zastupoval již mnoho spokojených klientů.

I pokud se vám podařilo se s vaším budoucím bývalým protějškem domluvit a nepotřebujete právní zastoupení, smlouva sepsaná od advokáta vám pomůže vyvarovat se zbytečných chyb, které by řízení mohly zkomplikovat. Mimo to, pokud si po rozvodu například hledáte nové bydlení a potřebujete poradit v oblasti nájemních smluv nebo ohledně právních vztahů k nemovitostem, jako jsou převody, kupní smlouvy nebo vypořádání podílového vlastnictví, neváhejte se na advokáta JUDr. Jaroslava Pavlase, Ph.D obrátit. Vaše problémy vyřeší naprosto profesionálně, anonymně a můžete se na něj při řešení svých problémů opravdu spolehnout.