Biorezonance – účinná léčba nemocí a závislostí

Biorezonance – účinná léčba nemocí a závislostí

Přestože západní medicína dosáhla v posledních letech velmi vysoké úrovně, stále existují nemoci a zdravotní problémy, se kterými si neví rady. Spousta lidí se dnes navíc zdráhá užívat chemické léky, které dokážou mnohdy v těle napáchat více škody než užitku. Nejen z těchto důvodů se tak ke slovu dostává alternativní medicína, pomocí které se lidé snaží řešit svoje zdravotní problémy přírodní cestou. Mezi metody alternativní medicíny patří například akupunktura, homeopatie nebo také takzvaná biorezonance.

Přestože alternativní medicína nemá zpravidla žádné vedlejší účinky a tělu by tak neměla ničím uškodit, ne na všechny nemoci stačí. Zatímco například s alergickou rýmou si mohou poradit i homeopatika, onemocnění srdce už samotná alternativní léčba pravděpodobně nevyřeší. Ideálem proto je, když pacienti užívají alternativní medicínu jako podporu léčby západní medicíny a jejich účinky se vzájemně doplňují. Ještě lepší potom je, když nám s kombinací této léčby pomůže jeden odborník.

Doktor Tomáš Vejrych je praktickým lékařem, který své léčebné postupy kombinuje také s metodami alternativní medicíny, a to konkrétně s metodou biorezonance. Jedná se o neinvazivní metodu s celostním přístupem k pacientovi. Biorezonance dokáže prostřednictvím přístroje BICOM diagnostikovat příčiny onemocnění a následně napomáhá k jejich odstranění. Na rozdíl od klasické medicíny se tak zde nepracuje pouze s odstraněním projevů jednotlivých nemocí, ale přímo jejich příčin. V průběhu léčby přitom nedochází k intoxikaci léky ani vedlejším účinkům.

V ordinaci MUDr. Tomáš Vejrych s.r.o. najdeme díky biorezonanci účinnou a dlouhodobou pomoc nejen od řady nemocí a zdravotních problémů jako jsou například alergie, astma či lupénka, ale také nám může pomoc skoncovat se závislostmi. Velmi oblíbená je proto tato metoda zejména u dlouholetých kuřáků, kterým se nedaří s tímto nezdravým zlozvykem přestat. Díky této metodě dochází k potlačení fyzické závislosti, která se projevuje abstinenčními příznaky a vyvolává takzvaný nikotinový hlad. Přístroj BICOM vysílá do těla zrcadlově obrácený elektronický vzorek nikotinu a dehtu, důsledkem čehož dojde k urychlení detoxikace od nikotinu a dalších zátěžových látek. Dojde také k uvolnění nikotinu z receptorů chuti, díky čemuž se nikotinový hlad eliminuje.

Přístroj BICOM nám však může pomoci také s detoxikací organismu, posílením imunity či hubnutím.