S komunální technikou od Agrometallu už vám sníh dělat vrásky nemusí

S komunální technikou od Agrometallu už vám sníh dělat vrásky nemusí

První sníh přináší nejen radost v dětských očí, ale také mnoho starostí v očích těch, kteří mají na starosti jeho odklízení. Zvláště pro města a obce, které musí svým obyvatelům zajistit bezpečnost na veřejných prostranstvích, potom sněhová nadílka znamená více starostí než radosti. Ovšem díky profesionální a špičkové komunální technice od společnosti Agrometall si už vrásky nikdo dělat nemusí. Vyberte si ze široké nabídky zametačů, radlic, sypačů a sněhových fréz, které společnost sama vyrábí.

Agrometall už také dlouhá léta spolupracuje s obcemi a proto ví, jak nejlépe poradit a také vám mohou vytvořit řešení určené přímo na míru potřebám vaší oblasti. Stroje nejen prodávají ale také půjčují, servisují a nabízí náhradní díly. Servisy a lehké opravy Vám Agrometall zajistí přímo u vás a pokud je třeba větší oprava, společnost se postará o odvoz stroje na svoji dílnu. právě díky vlastní výrobě, kdy stroje vyrábí pro téměř jakékoliv nosiče se může tato společnost pyšnit vysokou univerzalitou svých řešení. Konstrukce strojů jsou původní, vyvinutá společností Agrometall, proto jsou velmi robustní a mají velkou výdrž. Jejich spolehlivostí si můžete být naprosto jistí, objednávají si je pro práci dokonce i horská města.

V zimě oceníte výběr široký výběr sněhových radlic, vybírat můžete z radlic natáčecích, pevných i šípových pro práci v pěti různých polohách. Radlice mají výměnný systém závěsných adaptérů a díky tomu je můžete použít na různé tažné prostředky. bezpečnost je v zimě na prvním místě a abyste ji na chodnících a komunikacích mohli zajistit, pomohou vám dále univerzální komunální sypače a sněhové frézy. Mimo nezbytné stroje pro zimní údržbu si u Agrometallu můžete pořídit také zametače pro dokonale uklizené chodníky v každém ročním období. Pokud si z široké nabídky nedokážete sami vybrat, není nic snadnějšího než se obrátit na odborníky pro radu. vždy jsou připraveni vám pomoct s vašimi otázkami nebo s nastavením strojů.