Přeprava zboží po celém světe na míru

Přeprava zboží po celém světe na míru

Letadla z daleka neslouží jen osobní přepravě. Jsou také nepostradatelným pomocníkem při přepravě zásilek. Ve světle neustále vzkvétajícího mezinárodního obchodu je přesun zboží napříč hranicemi na denním pořádku. Přestože na pevnině může být zboží přepravováno i pomocí autodopravy, letecká doprava nabízí řadu výhod, kterou nám nákladní automobil zkrátka nenabídne.

Základním benefitem letecké dopravy je vysoká rychlost, která je ve spoustě odvětví naprosto klíčová. Obzvláště ve zdravotnictví, kde se napříč státy přepravují zdravotnické stroje, léky či dokonce orgány k transplantaci, rozhoduje rychlost dodávky mnohdy i o životech lidí. Nejen ve zdravotnictví je však rychlost letecké dopravy ceněným kritériem. Ve vzduchu se na rozdíl od silnic nesetkáme s dopravní nehodou, která by zablokovala trasu, ani rozbouřeným mořem, které znemožní nákladním lodím vyplout včas.

Další výhodou letecké dopravy je fakt, že přestože zboží dopravujeme napříč několika zeměmi, nemusíme v každé z nich procházet zdlouhavou a nepříjemnou celní kontrolou. Nemluvě o velmi nízkém riziku krádeže zboží či nehody, kterému je zboží v letadle vystaveno. Letecká doprava přitom nabízí přepravu jakéhokoliv druhu zboží bez ohledu na jeho hmotnost, velikost či hodnotu.

Firma Cargologix, s.r.o. nabízí leteckou přepravu zboží odkudkoliv na světe do České republiky i zpět. Ať už potřebujeme poslat malý osobní balíček nebo velký kontejner, firma nám zajistí nejrychlejší a nejpohodlnější způsob přepravy na míru našim potřebám. Do dvou dnů od podání zásilky tak může adresát přebírat svůj balíček prakticky kdekoliv na světě.

Kromě obchodních zásilek zajišťuje firma také přepravu osobních cenností jako je nábytek, jízdní kolo, elektronika nebo třeba invalidní vozík. Ať už se tak jedná o věci pro naši vlastní potřebu, nebo chceme poslat dárek našim známým či příbuzným do ciziny, firma Cargologix vše zajistí za nás.

Kromě letecké přepravy nabízí firma také lodní či automobilovou nákladní dopravu podle potřeb každého zákazníka. Firma si zakládá na individuálním přístupu ke každému klientovi, kterému připraví nezávaznou nabídku tak, aby co nejlépe vyhovovala požadavkům a finančním možnostem klienta. Po vybrání optimální varianty přepravy připraví firma veškerou potřebnou dokumentaci pro export a import. Součástí služeb firmy je také skladování zboží v moderních skladech, a to včetně skladu pro nebezpečné látky.