Dopřejte si dostatek světla a čerstvého vzduchu s okny budoucnosti

Dopřejte si dostatek světla a čerstvého vzduchu s okny budoucnosti

Denní světlo potřebujeme nejen pro své fyzické ale i psychické zdraví. Mimo zhoršení zraku, psychické nepohody může nedostatek denního světla, kterému právě teď v zimě čelíme, vést i ke zpomalení metabolismu, takže jsme líní a neustále utahaní a pak i snáze tloustneme. Pokud však bydlíte v podkrovním bytě, máte jedinečnou příležitost si domů pustit maximum denního světla! Stačí vhodně zvolená okna, která dostatečně prosvětlí interiér. Mimo to moderní střešní okna umožňují větrání podkroví, poskytují výhled do okolí, který je většinou z vyšších pater domů, kde se nachází podkrovní byty k nezaplacení. Navíc stavba střešního okna je mnohem snadnější ale i levnější než stavba vikýře. bezpečná, funkční a moderní střešní okna nabízí společnost FAKRO.

A co vám plastová oknadřevěná okna do podkrovních bytů od společnosti FAKRO mohou nabídnout, co jinde nenajdete? Jednou z priorit už při samotném projektování oken je jejich energetická úpornost. Speciální konstrukce umožňuje, že jde o nejvíce energeticky úsporné okno s jediným zasklením na světě. Větrání oken poté umožňuje automatická ventilační klapka, který zaručuje přísun čerstvého vzduchu a zároveň chrání místnost před vychladnutím. To umožňuje v zimě uspořit značnou část energie, ale také to dovolí dostatku denního světla pronikat do interiéru. Mimo klasických oken, na která jste zvyklí si v rámci moderního bydlení a inteligentního domu můžete pořídit také okna na elektrické ovládání. Můžete ovládat střešní okna nejen když jsou mimo váš pohodlný dosah, ale také vnější i vnitřní doplňky oken, jako jsou například žaluzie a tím opět ušetřit energie za vytápění ale i za osvětlení.

U společnosti FAKRO si můžete vybrat z mnoha typů střešních oken včetně atypických tvarů i barev a vždy si můžete být jistí, že se dočkáte jen toho nejlepšího servisu. Okna od této společnosti můžete zakoupit na mnoha místech v celé České republice. Mimo výbornou dostupností se dále tato okna vyznačují vysokou kvalitou a jedněmi z nejlepších záručních podmínek.