Nebojte se cesty poznání, sebe i světa kolem vás

Nebojte se cesty poznání, sebe i světa kolem vás

Připadáte si v dnešní uspěchané době ztracení? Nebojte se otevřít novému a možná netradičnímu poznání. Vždyť je astrologický věk vodnáře, věk velkých změn, ve kterých může být složité se zorientovat. A nebojte není řeč o žádných čárách a kouzlech ale o duchovním vývoji člověka. Nikdy není na škodu rozšířit své vzdělání i o běžně nevyučované obory a tím se naučit lépe se orientovat v této době a poradit si v různých situacích.

Začneme zlehka, například automatickou kresbu znáte a ani si to neuvědomujete. Představte si běžnou situaci, sedíte na poradě nebo voláte s kamarádkou a jen tak úplně bezděky vám ruka klouže po papíře. Jakmile se na svou kresbu podíváte, nestačíte se divit, co jste vytvořili. Pak jste zcela samovolně aplikovali metodu automatické kresby, která pod odborným vedením může pomáhat v seberozvoji, pomáhá uvolňovat negativní emoce a zcela intuitivně vám umožní problémy přenést na papír, kde je můžete snadněji analyzovat a najít cestu k jeho řešení.

Další metodou, která mnohým může pomoct v jejich duchovním rozvoji jsou rodinné konstelace. Možná si někdy říkáte, že vaše rodina je jako prokletá, že se s nikým nedá rozumně domluvit. Rodina je dynamický celek a nějakým způsobem jsme ovlivňováni osudy aspoň tří generací před námi. Odkrytí některých rodinných tajemství vám může pomoct pochopit emocionální zranění a lépe s ním pracovat. Rodinné konstelace si můžete představit jako určité terapeutické představení, kde popíšete situaci, ostatní účastníci se “vtělí” do jednotlivých osob z vašeho života včetně vás a dají vám na situaci nahlédnout zvenku a z jiného pohledu. Tím si můžete uvědomit dosud skryté souvislosti, l zakořeněné vzorce vlastního chování a začít pracovat na jejich léčbě a nápravě.

Jakmile si jednou uvědomíte, že naše vlastní vědomí ale i svět kolem nás je mnohem pestřejší, než se na první pohled zdá, začnou vám i ostatní věci zapadat do dříve nepoznaných souvislostí. Začnete se zajímat o výklad snů, astrologii nebo numerologii, zjistíte, jak si uspořádat byt podle feng shui aby se vám v něm žilo co nejlépe, zkusíte odhalit léčivou sílu krystalů nebo homeopatik. Na to vše je ale vhodné mít zkušeného průvodce, mistra, který vás tímto poznáním provede bezpečně a otevře vám nové obzory. To vám umožní studium na Křišťálové univerzitě.