S pastelkami, lepidly a zvýrazňovači Kores se fantazii meze nekladou!

S pastelkami, lepidly a zvýrazňovači Kores se fantazii meze nekladou!

Ať už čtete tento článek doma nebo v kanceláři, rozhlédněte se po svém pracovním stole, případně nahlédněte do nejbližšího šuplíku s psacími potřebami. S největší pravděpodobností někde objevíte ležet ikonickou červeno-bílou lepící tyčinku Kores, pastelky nebo zvýrazňovače od stejné značky, v kanceláři určitě nebude chybět izolepa, bělítko nebo nůžky. A pokud ne doma, tak jste jistě ve škole při výtvarce využívali právě lepící tyčinky této značky, vždyť je na trhu již více než 130 let!

Původně malá rodinná firma v roce 1887 ve Vídni začala s ruční výrobou uhlového papíru neboli kopíráku. Ten si o d firmy můžete zakoupit i dnes, a to jen svědčí o jejím úspěchu. V průběhu let se její sortiment rozšířil na více než 500 druhů školních i kancelářských potřeb které si můžete koupit po celém světě. Od roku 2008 se lepící tyčinky vyrábějí v České republice, ve Strmilově, odkud ročně putuje na trh 10 milionů kusů těchto tyčinek! Lepící tyčinky si takovou oblibu jistě zaslouží. Firma Kores přichází s neustále inovativními řešeními a nikdy nepřestává ve vývoji, a proto tyčinky lepí všechny druhy papíru, fotografie, korek ale vhodné jsou i na sklo, například pro zimní dekorace. Originální patent vysouvacího mechanismu zajišťuje, že využijete celou tyčinku až do konce. Kromě toho, že jsou tyčinky netoxické a jsou bezpečné i pro malé kutily a kreativce, jsou také šetrné k životnímu prostředí.

Většinu produktů má Kores přátelské i pro ty nejmenší, kromě kancelářských potřeb se totiž zaměřuje i na výrobu školních potřeb. A to jak trojhranných pastelek, které se dobře drží v ruce prvňáčkům tak i krásným pastelovým zvýrazňovačům, které usnadní učení nejednomu vysokoškolákovi. A zimní období, kdy je venku škaredě, a ještě je vše kvůli aktuální situaci zavřené, takže se s dětmi nedá jít ani na kluziště nebo do bazénu, je jako stvořené pro domácí tvořivé projekty! Můžete se nechat inspirovat přímo na stránkách firmy Kores.