Kuchyňské spotřebiče, které si vás získají nejen svým designem

Kuchyňské spotřebiče, které si vás získají nejen svým designem

Kuchyně už dávno není jen praktickým místem v domě, kde mají hospodyňky prostor a potřebné náčiní k tomu, aby připravily jídlo. Obzvláště v posledních letech se kuchyně stává designovou záležitostí, která je nezřídka kdy chloubou celého bytu. Ani na prostoru se v dnešní době nešetří. Dávno v ní totiž netrávíme čas jen při přípravě nedělního oběda. Kdybychom měli spočítat, kolik času denně strávíme v kuchyni, možná bychom byli překvapeni. Spousta lidí proto dnes spojuje jídelnu s kuchyní, nebo si alespoň do kuchyně přistaví barové židle, aby zde mohli trávit čas při pití ranní kávy, nebo při posezení s přáteli.

Velikost a styl kuchyně není to jediné, co se za posledních pár desítek let změnilo. Velkou revolucí prošly také kuchyňské spotřebiče, které nejen že nám práci výrazně usnadňují a čas strávený přípravou jídla či pití zkrátí až na polovinu, ale také je radost s nimi pracovat. Na trhu dnes najdeme nespočet kuchyňských spotřebičů spousty značek, které se vyznačují nejen řadou funkcí, ale také třeba šetrností k životnímu prostředí.

Společnost SMEG je jedním z předních výrobců kuchyňských spotřebičů dnešní doby. Firma, která vznikla v severní Itálii působí na trhu se spotřebiči již více než 100 let. Její výrobky jsou neustále modernizovány a zdokonalovány, přičemž vychází ze starých výrobních tradic. Kromě spotřebičů do domácností dodává firma také speciální výrobky pro restaurační zařízení a pro zdravotnické a lékařské aplikace.

Díky tomu, že firma úzce spolupracuje se světoznámými architekty, může se pyšnit opravdu pestrým portfoliem krásných produktů, které budou ozdobou i praktickým pomocníkem každé kuchyně. Firma klade velký důraz na kvalitu výrobků, technologií a designu. Výrobky jsou navrhovány tak, aby splňovaly i ty nejpřísnější požadavky současného bydlení. Stoprocentní kvalita a spolehlivost každého výrobku jsou podrobovány přísným testům už v průběhu výroby. Spotřebiče společnosti SMEG jsou řízený inteligentními systémy, které umožňují snadnou ovladatelnost výrobků a jednoduchý provoz.

Italské spotřebiče nezklamou ani svým vzhledem. Kromě moderních přístrojů najdeme v nabídce také retro chladničky či retro sporáky, které nás svým vzhledem vrací do minulosti, ale svými funkcemi předčí nejeden moderní spotřebič. Firma SMEG myslí také na životní prostředí, a proto se snaží své výrobky navrhovat tak, aby zajišťovali maximální výkon při současném zachování minimální spotřeby energie.