Individuální péče, erudovaní specialisté, špičková zdravotní péče, to je klinika Beroun

Individuální péče, erudovaní specialisté, špičková zdravotní péče, to je klinika Beroun

Když jde o zdraví, měl by člověk chtít vždy jen to nejlepší. A to se týká také toho, kam chodí k lékaři a kdo je jeho poskytovatel zdravotní péče. A v okrese berou budete jen těžko hledat lepší možnost, než je Medicentrum Beroun. V roce 1995 tu privatizací berounské polikliniky vzniklo komfortní privátní zdravotnické zařízení se špičkovými specialisty s praxí nejen na předních českých klinikách, ale také v zahraničí. Právě díky jejich profesionální kvalitní odborné práci může v současné době Medicentrum Beroun, nabídnout nejen základní služby, ale rovněž nadstandardních služby či speciální firemní programy.

Široký tým odborníků může nabídnout velmi široké pokrytí různých zdravotnických služeb. Všem klientům této kliniky se dostane odborné péče, diagnostických kvalitních vyšetření a nadstandartních služeb. Erudovaný tým odborníků s klientským přístupem pro váš zajistí péči v širokém spektru lékařských oborů od praktického lékaře po specializované obory jako je např. chirurgie, interna, neurologie, psychiatrie a další v naší poliklinice v Berouně, případně na pracovištích v Praze či Králově Dvoře. Klinika je snadno dostupná i z Prahy, a tak se klienti zdaleka nemusí omezovat jen na blízké okolí. Prostorné parkovací prostory zajistí maximální komfortnost i pro dojíždějící a díky vysoké kvalitě lékařských služeb se sem řada klientů vrací.

Na této klinice si můžete vybrat z několika individuálních programů, které budou zcela respektovat vaše osobní zdravotní problémy, životní situaci i návyky a šetří váš čas díky jednoduché komunikaci mezi vámi a erudovaným lékařem. Mimo programy pro jednotlivce nabízí lékaři Beroun firemní zdravotní péči, zahrnující péči o management. Ten zohledňuje především vytíženost a stresové zatížení řídících pracovníků. Je zaměřen na podrobnou prevenci civilizačních chorob a regeneraci sil pracovně vysoce exponovaných manažerů.

Na klinice na jednom místě kromě lékařů všech zaměření najdete také laboratoře, takže na odběry vzorků a testy nemusíte chodit nikam daleko. Součástí kliniky jsou také ambulance a rehabilitační centrum. Pokud je třeba následná péče, má klinika dostatek partnerů, které vám může doporučit.