Stěhování bez starostí? Stěhovací firma, která udělá vše za vás

Stěhování bez starostí? Stěhovací firma, která udělá vše za vás

Stěhování nepatří mezi oblíbené činnosti snad nikoho z nás. Přestože se většinou těšíme na nový začátek v novém domě, představa zabalení veškerého našeho života do krabic a jeho následné vybalování je horší než několikanásobný vánoční úklid. Ať už se totiž snažíme udělat celý přesun sebevíc systematický, dříve či později se ve všech těch krabicích jednoduše ztratíme. Nemluvě o tom, že si při stěhování většinou uvědomíme, kolik nepotřebných věcí doma skladujeme, kolik kusů oblečení jsme roky nevytáhli ze skříně a kolik nechtěných dárků, starých dětských hraček či nádobí po babičce nám leží zaprášených na půdě. Kromě fyzického přesunu věcí z bodu A do bodu B nás tak čeká často také velká čistka šatníku, půdy a nostalgické třídění starých vzpomínek.

 

Nemusíme se však stěhovat jen z domu do domu. Přestěhovat často potřebuje také naše kancelář. Zatímco ale při vybalování osobních věcí v novém domově nás čas příliš netlačí, na přestěhování pracovních prostor a jejich plného uvedení do provozu, máme často jediný víkend. Zatímco v pátek tak ještě naši zaměstnanci pracují u starých pracovních stolů, v pondělí už by měli ve své práci plynule pokračovat na úplně novém místě. A to už může být poměrně stresující.

V těchto případech je rozhodně na místě využít pomoc profesionálů. Firma SB STĚHOVÁNÍ BRNO s.r.o. nabízí profesionální stěhovací služby nejen jednotlivcům, ale také firmám. Letité zkušenosti pomáhají firmě neustále vylepšovat své služby a stěhování provádět ještě rychleji a efektivněji. Veškerý nábytek, počítače a tiskárny vám totiž nejen převeze, ale také demontuje a zabalí. Předem se můžete rozhodnout, co si při stěhování chcete zajistit sami a co přenecháte odborníkům. Vyberete si balíček služeb, který vám nejvíc vyhovuje, domluvíte si osobní konzultaci, předáte klíče a o víc se nestaráte. Podle vašich požadavků vám firma přehledně a efektivně zabalí stěhované věci do krabic a ochranných fólií, které opatří štítky a zajistí jejich bezpečný převoz a vykládku přímo na místě určení. Pokud budete chtít, postará se firma i o převoz veškeré dokumentace, skla či porcelánu z kuchyňky. Součástí každého balíčku je také pojištění do 5 milionů korun.

 

Služby firmy můžete využít také pro přestěhování těžké techniky, výrobních linek, strojů a jejich součástí či výrobního vybavení až do hmotnosti 20 tun. Ať už tedy potřebujete přestěhovat „celý svůj život“, těžké výrobní stroje nebo jen kopírku z kanceláře, firma SB STĚHOVÁNÍ BRNO vám to může zajistit. A to nejen v rámci České republiky, ale také v rámci Evropy.