Ochutnejte

naše vína

O nás

CSH vinařství zrozené na tradici

Historie našeho vinařství sahá až do dob Svaté říše římské, kdy bylo spravováno císařskou rodinou. Na tuto tradici navazujeme jak při práci ve vinici, tak při výrobě vína. Naším hlavním cílem je, aby jste mohli naše víno vnímat všemi smysly a v každém doušku objevili slunce, radost a péči, kterou naši vinaři vínu dávají.

Dnešní podobu vinařství získalo v roce 2005. V tomto roce proběhla kompletní rekonstrukce a modernizace. Se stejnou citlivostí, jako přistupujeme k výrobě vína, jsme přistoupili i k rekonstrukci našeho sklepa a zachovali jsme všechny původní architektonické prvky.

Vinařství je součástí farmy, která bylo od roku 1763 až do roku 1918 majetkem císařské rodiny. Hospodaříme na vlastních vinicích a díky tomu získáváme hrozny nejvyšší kvality. Špičkové technologie, moderní poznatky a tradiční postupy, to je cesta, na kterou jsme se vydali.

Degustace

Víno všemi smysly

Pokud víno nejen rádi pijete, ale také mu chcete porozumět, zastavte se k nám na pohárek. V přítmí císařského sklepa vám povíme, co je klíčové při jeho výrobě a jak si ho správně vychutnat

Kde to žije?

Vinařské akce

U nás v Čejkovicích se pořád něco děje a nebude tomu jinak ani letos. Hned jak nám bude dovoleno vinné sklepy otevřít, rádi Vás přivítáme a připijeme si sklenkou vína na zdraví.

Seznam akcí, kterých se zúčastní, případně fotky z loňských ročníků.