Zahrada dokáže náš dům proměnit k nepoznání

Zahrada dokáže náš dům proměnit k nepoznání

Malý kousek přírody, který je jenom náš. Tak by se dala charakterizovat zahrada, která obestupuje náš dům. Nezáleží na tom, jestli máme obrovský pozemek, kde si můžeme dovolit vytvořit jablečný sad, nebo jestli máme zahrádku velkou jako jeden pokoj v domě, zeleň, na které můžeme trávit romantické večery, líná rána nebo aktivní odpoledne, je zkrátka k nezaplacení.

Přestože si to spousta z nás neuvědomuje, kontakt s přírodou k životu zkrátka potřebujeme. Asi nejvíce jsme si to připustili právě v době pandemie, kdy jsme byli nuceni trávit čas mezi čtyřmi stěnami našeho domu. Restaurace, kina a nákupní centra, která za normálních okolností považujeme za hlavní zdroj zábavy, nám nechyběla zdaleka tolik jako právě kontakt s čerstvým vzduchem a zelenou trávou. Výhodu měli v této situaci právě lidé, kteří mají dům s „vlastním kouskem přírody“.

O každou zahradu je však třeba se starat. Samozřejmě, že si můžeme kolem domu jen zasadit trávu a jednou za týden ji posekat, nicméně je opravdu škoda nevyužít příležitosti vytvořit si kolem svého příbytku zahradu přesně podle našich představ. Zahrada však pochopitelně nemusí plnit jen okrasnou funkci, ale může být také zdrojem zábavy a odreagování po náročném dni. Na druhou stranu ne každý je zkušený zahrádkář a vytvořit si funkční a zároveň příjemně esteticky řešenou zahradu, může být bez letitých zkušeností opravdu problém.

Firma Kejha-suk nabízí realizaci zahrad přesně podle vašich představ. Firma je na trhu už 30 let a za tu dobu vytvořila nádherné zahrady nespočtu spokojených zákazníků. Firma vám zajistí vše od realizace projekčního návrhu až realizaci samotné zahrady. Profesionálové z Kejha-suk zahradnických služeb netvoří zahrady podle univerzálního plánu, ale snaží se najít ideální styl pro každého jednoho klienta. Každému návrhu zahrady tak předchází osobní schůzka, kde odborný personál zjišťuje, jaké máte od zahrady očekávání, co bude primárně jejím účelem, co vám voní, co vám chutná a co se vám líbí.

Kromě samotného návrhu a realizace zahrady nám může firma pomoci také s pravidelnou údržbou zahrady, kterou ocení zejména zahrádkáři začátečníci. Obrátit se na ni tak můžeme také v případě, že potřebujeme naši dlouho zanedbávanou zahradu přivézt zpět k životu.